Update: Digital Life Style

Update: Digital Life Style

Van tijd tot tijd geef ik een presentatie over het veranderende consumentgedrag ten gevolge van de opkomst van nieuwe media. Eerder deze week heb ik mijn presentatie getiteld ‘Digital Life Style’ geupdate. Veel bekende sheets maar ook veel nieuwe sheets op basis van een discussie eerder deze week en een model van Frankwatching. Ben uiteraard benieuwd wat jullie er van vinden!


Geplaatst in

DelenEr zijn 9 reacties op dit artikel

 • Leuk leuk, wordt er alleen maar meer nieuwsgierig van haha.
  De sheet met de encyclopedie op marktplaats vindt ik toch wel meesterlijk!

  geplaatst op
 • Neem je dit ook mee naar Amsterdam? (en dan even extra lang vasthouden op sheet 34/35 ;-) Wij houden van beeld! Leuk Marco

  geplaatst op
 • @Annet: zal zeker de basis zijn voor mijn presentatie in A'dam. Maar ik zal 'm de komende weken zeker nog update dus tegen die tijd wellicht al weer wat meer/andere sheets!

  geplaatst op
 • Mooie presentatie. Een kleine opmerking: de slide met TV series in de VS is een beetje misleidend. American Idol trekt week in week uit, soms zelfs drie keer per week, meer dan 30 miljoen kijkers...

  geplaatst op
 • @Anita: ik ken niet de exacte aantallen Amerikaanse huishoudens maar volgens heb je daarmee ca. 20-25% bereik is het niet? Vergelijk dat eens met tv-series die in de jaren '60 een bereik haalden van 50%. Zelfde geldt overigens ook voor Nederlandse programma's. Ik heb nog gezocht maar kon eigenlijk geen goed overzicht vinden maar vergelijk tv-series als Zeg 'ns AAA met de huidige series.

  geplaatst op
 • leuk idee om je presentatie op MF te zetten als sparringsmateriaal! ga het dit weekend eens door spitten, maar er zaten een aantal leuke slides tussen! :-) Ik wist niet dat jij ook al hyvede op je blackberry?! :-))

  geplaatst op
 • Paus Benedictus XVI heeft een iets andere kijk op digital life style geloof ik. Eerder deze week riep hij de media-industrie op de menselijke waardigheid beter te beschermen. Hoewel de paus het toejuicht dat dankzij internet veel informatie nu voor iedereen toegankelijk is, vindt hij dat veel van wat via internet de gezinnen bereikt, verwoestend is. Hij weidde niet uit over waar hij precies op doelde. Benedictus XVI deed de uitspraken bij een audiëntie van de Pauselijke Raad voor Sociale Communicatie (bron: Telegraaf).

  geplaatst op
 • Hee, ik sta er in! Wat leuk. Na uitgebloosd te zijn even de presentatie goed doorlopen, ik kan niet alles lezen, te kleine plaatjes. Maar het ziet er erg goed uit. Leuk ook de gevonden foto's (kwebbelende aziaten, telefooncel). Ik zou de presentatie wel een keertje bij willen wonen, luisteren naar je verhaal. Kan dat?

  geplaatst op
 • Vond je weblog wel passen bij de presentatie Sanne dus vandaar de keuze voor Oomph. Je bent uiteraard van harte welkom. De komende weken zijn besloten sessies. De eerste openbare sessie waar ik deze presentatie in hoofdlijnen zal gebruiken, is waarschijnlijk pas op 14 juni bij Media Gilde in A'dam. Misschien dat ik een deel ook gebruik voor mijn presentatie op 26 maart tijdens de Bladenmakersweek van Sanoma Uitgevers maar daar ben ik nog niet helemaal over uit.

  Ben nu druk bezig met een presentatie voor a.s. donderdag: cursus brandgagement in media plaza. Ook leuk! ;-)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.