Mokkels gaat naar Blixem

Mokkels gaat naar Blixem

Ondanks de berichten hier dat Mokkels op zwart zou gaan blijkt dit toch niet het geval te zijn. Internet onderneming Blixem heeft laten weten de website te hebben overgenomen zoals op diverse websites inmiddels te lezen valt. Inmiddels is er ook een persbericht (pdf) verschenen. Opvallend is dat Blixem de website heeft overgenomen ondanks de rel die eerder was ontstaan omdat dochterbedrijf Hollandsch Goed adult websites heeft.

Betekent dit dat Mokkels het wel haalt en Hollandsch Goed is overleden?


DelenEr zijn 15 reacties op dit artikel

 • Hollandsch Goed overleden?? Hahah! Die gasten maken miljoenen per jaar!

  Dit zat er natuurlijk wel een beetje aan te komen, in de eerdere comments geloofde ook al niemand dat ze zomaar op zwart zouden gaan. Misschien een hele slimme manier om je populaire website in de etalage te zetten.. gewoon zeggen dat je op zwart gaat.

  geplaatst op
 • HG overleden in de zin dat de erotiek sites niet meer specifiek onder gebracht worden bij deze Holding. Blijft apart dat als HG van de campus wordt geschopt (of tenminste er mee wordt gedreigt) het moeder bedrijf ineens een adult website overneemt..

  geplaatst op
 • Mokkels is natuurlijk niet 100% een 'adult' site en zeker niet als je dat vergelijkt met andere sites die onder HG vallen. BliXem zal misschien voor HG een andere locatie gevonden hebben, ik weet ook niet in hoeverre de campus het niet leuk zou vinden als Mokkels wordt beheerd vanuit BliXem. Maar ja; die gasten doen zowel aan infrastructuur als aan content.. en dat had die campus ook wel kunnen weten.

  Back on topic: Iemand enig idee van de overnameprijs?

  geplaatst op
 • Mokkels gaat naar de Bliksem? Dat denk ik zeker

  geplaatst op
 • He Martin, je bent me net voor met die grap.. :)

  geplaatst op
 • Dit is juist bliksems goed nieuws, Mokkels.nl is naar mij weten een pagina voor alle lekkere babes.. Hulde juist voor Blixem dat zij het forum van mokkels hebben gered!

  geplaatst op
 • Uiteraard goed nieuws dat mokkels.nl niet op zwart gaat. Blijft bij mij alleen de vraag (gezien het adult "verleden" van Blixem) of mokkels.nl nu ook niet zal veranderen in min of meer een adult website? In de zin van adultreclame e.d.

  Dat lijkt me toch ook niet de bedoeling van mokkels.nl zoals het nu is/was.

  geplaatst op
 • Met de intrede van het zonnige weer lijkt de komkommertijd ook extra vroeg te zijn begonnen dit jaar...

  geplaatst op
 • Volgens mij houd Blixem zich grotendeels bezig met non-adult sites. Slecht een klein gedeelte werkte aan Hollands Goed. Desondanks lijkt het me inderdaad zo dat de Radboud Universiteit een website als Mokkels liever ook niet op het campusbedrijf heeft zitten.

  Dat zal dan morgen wel het persbericht zijn waarmee Mokkels, Blixem en de Radboud Uni zich opnieuw in de kijker spelen. :)

  Elja

  geplaatst op
 • Uiteindelijk wel een mooie manier om je site ff onder de aandacht te brengen, wie weet had Blixsem allang de overname in de planning maar duwde ze d'r even een promotie stuntje tegenaan, netjes gelukt omdat ze bijvoorbeeld hier en op webwereld 2x genoemd zijn...

  Da's nog eens gebruik maken van nieuwe media ;)

  geplaatst op
 • @Tim natuurlijk kan dit allang in de planning hebben gelegen. Vind alleen wel dat Mokkels zichzelf redelijk belachelijk maakt zeker gezien de discussie ook hier op MF waarin dramatisch werd geroepen dat het écht over was met Mokkels...... seems to be a new trend. HOAX :)

  geplaatst op
 • Tja, dit is allemaal wel heel erg snel geregeld nadat kort geleden nog het 'definitieve einde' werd aangekondigd.

  geplaatst op
 • Ik vraag me af of de rechthebbende van al het materiaal op mokkels nu niet opeens ook geld gaan ruiken nu het in commercielere handen is. Ik weet dat het materiaal niet fysiek bij mokkels staat maar er zijn recentelijk toch een aantal uitspraken waarbij er toch een verantwoordelijkheid wordt gelegt bij de forum beheerders.

  geplaatst op
 • mokkels.nl gaat op zwart: een smerige truuk om free publicity te generen en een kapitaalkrachtige partij te vinden om je site over te nemen. niet meer en niet minder. goed gedaan.

  geplaatst op
 • Eerst was Mokkels overgenomen door Blixem, daarna hetzelfde spelletje gespeeld met mokkelboulevard.
  Dus eigenlijk concurrenten van dezelfde eigenaar, lijkt me een één, tweetje geweest van het begin af aan.

  Ik ga voortaan naar http://www.whoozz.com/forum/ is een leuke site met verder nieuws, filmpjes etc en niet te vergeten een promoteam met een stelletje stoten van Babes, ben ze afgelopen week tijdens het zomer carnaval tegen gekomen.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.