Laat ze maar komen die 1 april-grappen!

Laat ze maar komen die 1 april-grappen!

Laat ze maar komen die 1 april-grappen!1 april is een dag waarop in veel landen mensen elkaar op een goedaardige manier voor de gek proberen te houden. Vooral de media sturen dan ‘s ochtends wat “groot nieuws” de wereld in, wat dan in de loop van de dag een aprilgrap blijkt te zijn. Wikipedia geeft een aardig overzicht van historische 1 aprilgrappen en ook op Marketingfacts hebben we er in het verleden aandacht aan besteed.

Dit jaar valt 1 april op zondag en verwacht ik beduidend minder 1-aprilgrappen in de media. Althans, ik heb de reclamekoeien, nicotinebonus en zwarte wip nog niet voorbij zien komen. Wel de Entertainment Retail Group die afgelopen week een persbericht rondstuurde met daarin de mededeling dat zij een meerderheidsbelang van 75 procent in Talpa’s zender Tien heeft genomen. Vandaag zou de nieuwe zender gelanceerd worden met de naam Entertainment TV. Precies, op 1 april dus. Bij Talpa waren ze er minder blij mee. Woordvoerder Maarten van Rooijen hield het maar op ‘klinkklare nonsens’ (via: RW).

Wie heeft inmiddels een leuke 1 aprilgrap in de media gespot en wil deze delen in de reacties?


Geplaatst in

DelenEr zijn 67 reacties op dit artikel

 • Marcel Wagemeesters laat via email weten dat de weblog van Matt Cutts (Google) is gehackt. 1 aprilgrap of niet?

  geplaatst op
 • David van Hardcopy verwijst naar een mailing waarin Communicatie een uniek event aankondigd voor PR-singles, het Happy Singles Event:

  (...) Communicatielezers en lezeressen opgelet! Onder de titel 'Up to Date' organiseert Communicatie op 25 mei aanstaande zijn eerste single-event voor communicatieprofessionals! Plaats: Den Bosch. Lokatie… die houden we nog even geheim! (...)

  Had jij je al aangemeld? ;-)

  geplaatst op
 • Die van Google is best aardig dit jaar: https://mail.google.com/mail/help/paper/more.html

  geplaatst op
 • Het Chinese Preboard is wel erg doorzichtig, of zijn er toch twijfelaars?

  geplaatst op
 • Haha, die Gmail Paper doet me denken aan de beginjaren van email binnen Organon (waar ik destijds werkte). Daar kon je email ook per interne post laten bezorgen aan de mensen die niet of nauwelijks hun email lazen. Hilarisch als je daar aan terug denkt!

  Die pre-historisch toetsenbord is inderdaad ook geniaal gevonden Marc!

  geplaatst op
 • NU.nl maakt vanmorgen melding dat Wallonië alsnog wegenvignet wil:

  (...) Nederlandse automobilisten krijgen in België mogelijk alsnog te maken met een tolvignet. Het Belgische gewest Wallonië wil een eigen vignet invoeren, meldt De Telegraaf zondag. (...)

  Yeah, sure ;-) (met dank aan Ton Verplanke)

  geplaatst op
 • http://www.thirdlifebeta.com/ ... computeridee

  geplaatst op
 • New! Get FREE breakthrough broadband with Google TiSP (BETA) :-)

  geplaatst op
 • Google levert een gratis internet verbinding via... het riool:

  The Toilet Internet Service Provider (TiSP) project is a self-installed, ad-supported online service that will be offered entirely free to any consumer with a WiFi-capable PC and a toilet connected to a local municipal sewage system.

  geplaatst op
 • Op de site van Computer Idee kwam ik iets tegen over de opvolger van Second Life. Ik vind 't, ondanks dat het vandaag 1 april is, nog zo'n gek idee niet. Als het wél een grap is, zou iemand er misschien toch eens serieus mee aan de slag moeten...
  ThirdLife

  geplaatst op
 • Heb je je al proberen aan te melden, Pipa............. ;)

  geplaatst op
 • SBS brengt Auto's Dansen op het IJs. Zie http://www.broadcastmagazine.nl

  geplaatst op
 • Haha, Hyped maakt het helemaal spannend:

  (...) Het weblog Marketingsfacts heeft er een nieuwe aandeelhouder bij. Vanochtend bevestigde oprichter Marco Derksen dat blogger Carl Mangold een minderheidsbelang heeft genomen in het veelbezochte marketing weblog. Na Ilse Media Groep is Mangold de tweede externe aandeelhouder in Marketingfacts. (...)

  Carl, morgen even afrekenen? ;-)

  geplaatst op
 • RTL (via ANP) heeft er ook een paar op een rijtje gezet:

  (...) Zo maakte de Waddenvereniging bekend dat een vulkaan onder de Waddenzee een tikkende tijdbom zou zijn. De Wereldomroep meldde dat Europa werkt aan een standaardmaat voor condooms, de zogenoemde one-size-fits-all. In Doetinchem zou de eerste Nudirun plaatsvinden, niet-erotisch hardlopen voor nudisten. In de Utrechtse grachten zou een Japanse koikarper gevangen zijn. In Amsterdam keken ze ook raar op toen een bericht verscheen over een nieuwe aanpak van geluidsoverlast op de grachten. Een speciaal systeem zou bij de bruggen het aantal decibel van opvarenden meten en mensen die te veel geluid maken bij een volgende brug natspuiten. Op die manier kan de politie mensen met een nat pak sneller herkennen en beboeten voor geluidsoverlast. (...)

  Alles bij elkaar opgeteld zijn het er toch al aardig wat dit jaar; had ik eerlijk gezegd niet verwacht.

  geplaatst op
 • Ik ben trouwens heel erg benieuwd hoe de nieuwe Marcom Top-100 van 1 april eruit gaat zien... ;)

  geplaatst op
 • Niet grappig:
  Arnon_Grunberg_overleden

  Kijk eens naar de URL en vervolgens naar het artikel. Welke malloot heeft dat nu weer bedacht?

  geplaatst op
 • @Jeroen: da's waar ook, we moeten de nieuwe top-100 live zetten. Ga ik vanavond aan werken zodat het morgen live kan. Ze geloven me vandaag toch niet ;-)

  geplaatst op
 • Op de Nederlandse Apple websites is een hoop tumult ontstaan na de ondergang van MacFreak.nl (en blijkbaar weer een wederopstanding, paar dagen terug). Als reactie startte twee Apple nieuws sites, MacNed.nl en MacOSX.nl een 'gezamenlijk' forum, appleforums.nl. Reden:

  Dit [meerdere Apple-fora] heeft onder meer geleid tot een versnippering van de aangeboden informatie, met name op de forums van voornoemde sites. Veel geïnteresseerden hebben zich op meerdere forums aangemeld, waardoor dubbele discussies ontstaan. Bovendien blijkt het lastig om mensen die zich misdragen effectief te weren: wie bij de ene website de deur gewezen wordt, duikt bij de ander net zo snel weer op.


  Vandaag als reactie:

  Tegen elk aannemelijk bod: 2500 courante e-mail adressen van
  goedgelovige Mac-liefhebbers.


  Leuk dat 2500 erin is getrapt :). Ook leuk is te zien hoe mensen vertrouwen geven aan hun 'eigen' Apple site, maar ook een compleet onbekende (en behoorlijk amateuristische) website.

  geplaatst op
 • @Jochem: hij is inderdaad erg goed. Vooral ook die reacties!

  geplaatst op
 • Webwinkelier Coolblue introduceert Web 3.0 met wrapped object modelling. Daarmee heb je bijvoorbeeld je nieuwe PDA direct in huis:

  http://www.pdashop.nl/productvouwer/32294

  geplaatst op
 • Studio Art Lebedev komt met een adapter waarmee je met je vingers kan meten of het stopcontact nog werkt.

  geplaatst op
 • 1 April grap "Je hebt een SOA" kaart valt verkeerd. De kaarten zijn landelijk verspreid over de bakken van Boomerang. De GGD kan er niet om lachen en verwacht na 1 april een toeloop van mensen die de Meld Soa Anoniemkaart van Boomerang hebben gekregen.

  geplaatst op
 • @Tim: LOL! Ben benieuwd hoeveel ouders daarover een klacht gaan indienen.

  @Paul: Over zuurpruimen op 1 april gesproken:

  Bassie kan niet lachen om 1 april-grap:
  (...) De Winkeliersvereniging De Liekeblom in Leek dacht een goede 1 april-grap te hebben bedacht. Helaas lijkt er nu niet veel reden meer tot lachen. Als grap was een advertentie geplaatst in het huis-aan-huisblad Midweek, waarin werd aangekondigd dat de winkels in Leek op zondag 1 april voor het eerst open zouden zijn. ‘Clown Bassie zal die dag voor koffie met koek zorgen’ zo meldt RTVN.

  Bassie wist echter van niets en was ‘not amused’, de grap schoot hem in het verkeerde keelgat. 'De kinderen verwachten dat ik daar ben en als ik dan niet kom opdagen, dan tast dat mijn goede naam aan', aldus de clown (Bas van Toor).

  Van Toor eist een rectificatie van de winkeliers vereniging waarin staat dat hij van niets wist een dat het een 1 april-grap betreft. Doet de vereniging dat niet dan stapt hij naar de rechter. (...)


  RTV Katwijk niet blij met 1 april grap:
  (...) De nieuwe lokale omroep RTV Katwijk is niet blij met een door de Katwijkse post verzonnen 1 april grap. In de krant staat dat de omroep op 1 april 2300 stuks mp3-spelers zou uitdelen. Op zich kan de omroep de humor er wel van inzien maar onterecht zou de indruk gewekt kunnen worden dat de omroep geld in overvloed heeft. De omroep is juist bezig met een ledenwerfactie omdat zij ieder lid hard nodig heeft. (...)

  geplaatst op
 • @Marco:
  Zie ook de site So1April

  geplaatst op
 • Mavrtje:
  Binnenkort start het Kaartenhuis met een geheel nieuwe dienst: online geld pinnen en zelf afdrukken ... ()

  Nu.nl:
  RIJSWIJK - De man met de langste neus ter wereld heet François Tubine. Hij heeft een neus van 18,5 centimeter en komt dit weekeinde naar Nederland. Een andere eigenschap van de Belg is dat hij niet bestaat.

  Noord Hollands Dagblad:
  Eerste hulp rukt uit met fiets

  Philip Vriend, verpleegkundige van de spoedeisende hulp van het Westfriesgasthuis, kan sinds vrijdag uitrukken met een fiets. De Bike for Life, heet de fiets, waar een koffer reanimatieapparatuur en een koffer met verband en dergelijke voor ongevallenzorg in zitten. De fiets met drie wielen heeft dezelfde opvallend gele kleur en blauwwitte strepen als de rijdende ambulancewagens.


  Nu.nl Yoshe:
  Voor sommige personen kan nu de vlag uit, voor mij niet. Dit is de meest trieste boodschap die ik ooit heb moeten overbrengen. Lieve lezers, bewaar de traan voor later. Wat ik nu ga vertellen is niet leuk om te lezen en beslist geen flauwe 1 aprilgrap. Ik ga jullie verlaten. Met veel pijn in mijn hart zijn deze zinnen geschreven. Nooit zal ik jullie vergeten. Ik mis jullie nu al... liefs, Yoshe (.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) ).

  geplaatst op
 • Techcrunch neemt fuckedcompany over..

  geplaatst op
 • @Marco: die nu.nl urls waren je nooit opgevallen?

  http://www.nu.nl/news/1027336/11/militairen_moeten_openlijker_omgaan_met_onderlinge_sexrelaties.html

  geplaatst op
 • AD:
  Een revolutionair satelliet-tracking systeem maakt het mogelijk om gratis mobiele telefoons te traceren. Op www.sat-gps-locate.com voer je het mobiele nummer in van de mobiele telefoon die je wilt traceren.

  geplaatst op
 • Veel meer 1 April grappen wereldwijd van vandaag kan je inmiddels vinden op de Wikipedia pagina: April 1, 2007 of Urgo's list of April Fools' Day Jokes 2007

  geplaatst op
 • Meteoriet raakt het ISS

  geplaatst op
 • David Armano van Marketing & Strategy Innovation Blog laat weten in zijn laatste posting dat hij stopt met bloggen voor Logic + Emotion. Zijn laatste visual is hier te bekijken.

  geplaatst op
 • Webworkblogger: Myspace koopt Twitter voor $1,2 miljard

  geplaatst op
 • Erg handig, zo'n dactyloadapter.

  geplaatst op
 • Jeugdjournaal heeft ook altijd een 1 april grap. Denk dat dat nu deze is: http://www.nos.nl/jeugdjournaal/artikelen/2007/4/1/hondenpoep.html

  geplaatst op
 • @Marco: Grappig, die Hyped grap. Maar volgens mij duurt 't nog wel even voor ik net zoveel schrijf als jij. Ik moet daarvoor ook Erik nog passeren ;-)

  geplaatst op
 • Een onderzoek door Alyson L. Hill van het Department of Psychology of Stephen F. Austin [State University] heeft uitgewezen dat groene tekst op een gele achtergrond de leesbaarheid van teksten enorm verbeterd ipv zwarte tekst op witte achtergrond.

  geplaatst op
 • Zoals eigenlijk elk jaar wel (wie kent F/Rite Air nog?) heeft IEX weer een redelijk geslaagde 1 april grap. die zelfs in het FD is overgenomen. Op 1 april komt men al met de onthulling.

  geplaatst op
 • De maandelijkse nieuwsbrief van Het Kaartenhuis  Beste abonnee,

  Binnenkort start het Kaartenhuis met een geheel nieuwe dienst: online geld pinnen en zelf afdrukken op uw eigen thuisprinter. De revolutionaire software (speciaal voor deze nieuwe dienst ontworpen) stelt bezoekers in staat om perfecte eurobiljetten te printen.

  Voordat de nieuwe dienst live gaat (1 april 2007) willen we eerst testen om er zeker van te zijn dat het op iedere printer probleemloos werkt.

  We hebben u samen met een aantal andere leden van ZS-magazine geselecteerd als testdeelnemer. De eerste honderd deelnemers kunnen éénmalig onze software uitproberen en een proefserie van maximaal 10 bankbiljetten afdrukken.

  Klik hier om geheel vrijblijvend mee te doen ...

  Met vriendelijke groeten,
  De medewerkers van het Kaartenhuis

  Deze was van het kaarten huis dan zwom er nog een dolfijn door de leidse grachten en die zou vandaag gevangen worden.
  en oja computer idee, kwam met de Third LIfe ook van Linden maar dan via Google earth .

  geplaatst op
 • Deze grap is anders ook niet te versmaden.

  geplaatst op
 • Ik vraag me nog steeds af of de hack van de blog van Matt Cutts een grap is, of dat ie echt gehacked is. We zullen het zien morgen ;-)

  geplaatst op
 • Google Lanceert GoogleBot 3.0?

  geplaatst op
 • Jort Kelder maakt op 1 april bekend dat hij vertrekt als hoofdredacteur van Quote, zie http://www.jortkelder.nl

  geplaatst op
 • Een met een baard: De Jakarta Post meldde vanmorgen als 'mooiste aprilgrap ooit' de aankondiging van een hamburgerketen dat ze een hamburger voor linkshandigen zouden gaan introduceren. Ze kregen veel bestellingen - ook voor hamburgers voor rechtshandigen trouwens.

  geplaatst op
 • Via de emailbox:

  (...) Het zweedse bedrijf lostboys is met ingang van deze maand een user generated content site www.ilikea.tv begonnen. Deze site is een eerbetoon aan het eveneens zweedse IKEA. Met de introductie van dit zogenaamde tribute building neemt lostboys een voorschot op haar nieuwe marketing filosofie. Deze filosofie 'presents first, customers forever' gaat ervan uit dat potentiele klanten sneller account worden als men ze eerst een kadootje geeft. "Een goede, typisch zweedse gewoonte die terugvoert op oud vikingen gebruik" zeggen vooraanstaande marketeers. (...)

  Leuk, maar de afzenders waren alleen vergeten de naam van de afzender te anonimiseren ;-)

  geplaatst op
 • Uit de Telegraaf van zondag: Scheidsrechterssponsor Specsavers is al twee jaar bezig met met de ontwikkeling van een speciale bril, waarbij scheidsrechters ook kunnen zien wat er achter ze allemaal aan de hand is....Er stond zelfs een foto bij! Heb helaas geen link...

  geplaatst op
 • Een selectie van de reacties op onderstaand bericht zijn te lezen op http://www.jeugdwielrennen.nl/news.php?readmore=1050


  JeugdWielrennen.nl per direct gestopt

  Beste kinderen, ouders en andere websitebezoekers,

  Tot mijn grote spijt moet ik jullie mededelen dat jeugdwielrennen.nl met ingang van heden opgehouden is met bestaan. Met veel plezier heb ik de afgelopen vier jaar voor jullie mijn vrije tijd besteed om jullie te voorzien van nieuws, uitslagen, deelnemerslijsten, informatie enz enz.

  De reden dat ik per direct stop met deze werkzaamheden is een zeer vervelende aanslag van de belastingdienst. Deze aanslag is van dien aard dat het voor mij voorlopig financieel en mentaal niet meer mogelijk is om door te gaan met mijn vrijwillige werkzaamheden.

  De belastingaanslag betreft een boete vanwege het ontduiken van de kansspelbelasting. De reglementenquiz van vorig voorjaar blijkt onder de kansspelbelasting te vallen en had ik moeten aangeven bij de belastingdienst. Van de totale waarde van alle prijzen had ik nl 29% van dat bedrag moeten afdragen aan de belastingdienst. Dit heb ik in mijn onwetendheid niet gedaan en heb daar nu een fikse boete voor gekregen. Deze boete is van zo’n hoge aard dat ik besloten heb mijn werkzaamheden neer te leggen. Ik kan het financieel niet meer bolwerken.
  Beste kinderen, het spijt me verschrikkelijk en doet mij pijn in het hart. Ik heb de afgelopen vier jaar met veel plezier voor jullie aan de website gewerkt.

  Mochten jullie willen reageren dan kan dat niet meer via mijn .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken), maar wel via .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken).

  Vriendelijke groeten,

  Jullie voormalige webmaster
  Stephan van der Zwan

  geplaatst op
 • In kampen was in de plaatselijke krant gezegd dat Jan Smit op de plantage zou komen rond half 3. Toevallig zat ik daar gister met een paar vrienden van mij. Weer lekker weer dus terrasjes tijd. En inderdaad rond half drie werd het alsmaar drukker op de plantage. Allemaal meisjes van een jaar of 14. Dus rond kwart voor 3 kwam er een witte limousine aangereden met voorop een bodyguard. Die stopte op de plantage. 5 minuten later kwam er een jochie naar buiten met een bord waarop stond: 1 april.

  Iedereen vond het wel een goede grap.

  geplaatst op
 • Overzicht van Belgische 1 april grappen op Gazet van Antwerpen en LQQ.be.

  geplaatst op
 • Groninger Internet Courant:

  NOS-journaal woedend om 1 april grap; dreigt Groningse watersport-website met schadeclaim

  Het NOS journaal is gisteren witheet van woede geworden toen duidelijk werd dat een redactrice in een 1-april grap van een Groningse watersport website was getrapt. Terwijl teletekst van de NOS er met graagte melding van maakt wanneer anderen in een 1 – april grap trappen, dreigt de NOS de Groningers nu met gerechtelijke stappen en procedures nu ze zelf door de Groningse redactie bij de neus zijn genomen en naar Friesland zijn gestuurd.

  Volgens woordvoerder Johan Marrink van de website Watersportalmanak in Groningen had zijn redactie een persbericht uitgegeven dat brugwachters in Friesland voortaan intensief zouden gaan controleren op alcoholgebruik van stuurlui op schepen. Dat zou, volgens hun persbericht, noodzakelijk zijn omdat het alcohol misbruik op de schepen de spuigaten uitloopt. Op 1 april zou in Hindeloopen officieel een begin gemaakt worden met de controle van de boten. NOS not amused

  De NOS vond dit een nieuwsbericht om aandacht aan te schenken. Een kort telefoontje van de NOS met havenmeester Jeroen Mulder van de jachthaven in Hindeloopen was voldoende om een camerateam naar het Friese te sturen. Na enig argwaan en nog een telefoontje begon het licht te komen bij de NOS redactie. 1 April dus! In plaats van het sportief op te vatten dreigde een mevrouw van de NOS met het sturen van een rekening en het declareren van gemaakte kilometerkosten. Dit is dezelfde NOS die trots op haar website melding maakt dat 1 aprilgrappen niet meer geloofd worden…. Met het oog op morgen kon de grap wel waarderen en heeft er een leuke melding van gemaakt in haar programma op zondag. Met veel furore maakten ze melding van de vergissing van de NOS redactie en hebben een vrolijk interview gehouden met de havenmeester van Hindeloopen.

  Toch gaat van de grap een echte waarschuwing uit

  Alcohol en watersport is een veelgebruikte, maar gevaarlijke combinatie. De in het persbericht genoemde boetes zijn levensecht en heus niet alleen om de kas van de waterpolitie te spekken. De combinatie tussen varen en een stevige slok is een gevaar voor schippers, opvarenden en andere watersporters.

  , aldus Johan Marrink van Watersportalmanak.nl

  geplaatst op
 • Connexie:

  Ook Connexie deed mee aan de grappenmakerij door vorige week aan te kondigen dat de Chinese zakenman Zhang Cheng binnenkort wegwerptelefoons in Europa zal introduceren. Hoewel het een mooi plan is, is er natuurlijk niets van waar. Voor iedereen die het bericht geloofde: 1 april! Een lange lijst van goede 1 aprilgrappen kunt u hier vinden.

  geplaatst op
 • Hardenberg.nl:

  Archeologische vondst Hardenberg blijkt 1-april-grap

  De Archeologische ontdekking in de uiterwaarden van de Vecht bij Hardenberg, die vrijdag werd aangekondigd door directeur Dick Schluter van Museum Natura Docet uit Denekamp, blijkt een 1-april-grap te zijn. Dat werd zondag rond het middaguur op een ludieke manier duidelijk gemaakt op de betreffende plek. “De archeologen” lieten door middel van de opdruk op hun T-shirts “1 april” zien. Toen ze zich omdraaiden werd het logo voor de campagne zichtbaar, waarmee Hardenberg zich in de komende jaren als aantrekkelijke woongemeente wil presenteren. (...)


  Zie verder artikel op hardenberg.nl

  geplaatst op
 • Top 5: 1 april 2007 grappen van Bright

  1. Coolblue lanceert Web 3.0 - vouw je gadgets
  2. Google: Gmail op papier
  3. Wii-Volution, een HD-Wii
  4. Goksite en de man met de grootste gok
  5. Site vindt je mobieltje

  geplaatst op
 • Tiscali:

  1 april! Geen Volkswagen CrossPhaeton

  UTRECHT - 02/04/07 Volkswagen heeft absoluut geen intenties om het Cross-programma uit te breiden met een avontuurlijke Phaeton. Dit in tegenstelling tot wat wij gisteren berichtten op... 1 april!

  Het had zomaar gekund, zo’n CrossPhaeton, als je bedenkt hoe fanatiek Volkswagen momenteel bezig is Cross-modellen op de markt te introduceren. Maar een CrossPhaeton... Nee, daar ziet Volkswagen geen heil in.
  Pech voor de avontuurlijke privé-chauffeurs en de oliesjeiks dus. Het nieuwsbericht over de CrossPhaeton was het resultaat van een brainstormsessie van de AutoWeek-redactie. Computerillustrator Christiaan Abbing was zo vriendelijk om impressies voor ons te maken van dit niet-bestaande model.

  Vorig jaar leidden we internetgebruikers op 1 april om de tuin met ons bericht over de komst van een grote Dacia. Deze Boccara zou gebaseerd zijn op de Renault Vel Satis. Niets van waar natuurlijk, Dacia houdt het voorlopig mooi bij de goedkope Logan.

  geplaatst op
 • Sportweek:

  Huntelaar: 'Transfer van Ajax naar ManU slechte 1 april grap'

  Mogen we even voorstellen: 100 wedstrijden in de eredivisie, 68 doelpunten. Ziedaar de klinkende staat van dienst die Ajax-spits Klaas-Jan Huntelaar (23), zondag weer goed voor twee doelpunten tegen Heracles, inmiddels heeft opgebouwd. “Uit die cijfers kun je aflezen dat ik weinig geblesseerd ben geweest de laatste jaren,” luidde het doodnuchtere commentaar van Huntelaar, zondag na afloop van de wedstrijd tegen Heracles. “Voor de rest zeggen die cijfers me niet zoveel. Als spits wil ik altijd meer.”

  Over de opnieuw tot leven gekomen titelrace met PSV zei Huntelaar, de laatste drie duels goed voor zeven doelpunten, dat ‘we bij Ajax vooral naar onze eigen wedstrijden moeten blijven kijken’. “Als we die winnen, dan horen we later wel wat PSV heeft gedaan. Het enige wat wij kunnen doen is blijven winnen en afwachten. Wat dat betreft is het jammer, dat PSV gelijk heeft gespeeld tegen NAC en niet verloren. ”

  Geruchten over een op handen zijnde transfer naar Manchester United deed Huntelaar af ‘een slechte 1 april grap’. “Ik weet van niks, iedereen loopt de hele tijd maar geintjes te maken. Maar als iemand weet, dat het vandaag 1 april is, dan ben ik het want mijn broer is vandaag jarig.”

  geplaatst op
 • Sinds vanochtend staat deze posting in de top-3 sterke stijgers van MSN Reporter waardoor het aantal bezoekers lijkt te exploderen. De prognose voor vandaag is dat er maar liefst +/- 27.000 unieke bezoekers langskomen:

  geplaatst op
 • Maakt iemand al gebruik van de 'Google free in-home wireless broadband service' waarbij de glasvezel kabels via het riool worden doorgetrokken en de gebruiker een ontvanger nabij de toiletpot moet plaatsen ?

  http://www.google.com/tisp/

  geplaatst op
 • Er zitten weer mooie grappen tussen zeg. Alleen het standaard "ik stop ermee" grapje vind ik altijd erg onorigineel. Jammer dat sites als Nu.nl en dergelijke daar toch weer mee komen.

  Dit jaar had ik Online Soccer Manager ook weer een aardige grap, die veel reacties heeft opgeleverd. Ik heb angekondigd dat van onze mascotte Doerak een wassen beeld in Madame Tussauds zou komen, als er voldoende stemmen uitgebracht zouden worden op de (nep) site van Madame Tussauds.

  Er zijn ruim 2500 reacties op binnengekomen, blijkbaar was het toch aardig geloofwaardig!
  Lees hier de aankondiging

  geplaatst op
 • In de Delft kon je op 1 april de grafkelders gaan bekijken in de nieuwe kerk. Hier was ook een groot artikel in de delftde Post aan geweid. Je mocht de eigenlijke grafkelder niet in, maar wel de trap afdalen een kijkje nemen achter het gordijn waarachter de koninklijke familie van hun dierbaren afscheid nemen.

  geplaatst op
 • 2 leuke 1 aprilgrappen, 1 over Nordic Walking en 1 over Topless op het strand

  geplaatst op
 • In het zondagsnieuws hier zou er een apparaatje te koop komen wat ervoor zorgde dat je met je digitale camera röntgenfoto's kon maken

  geplaatst op
 • komt de film van wilders uit op 1 april?

  geplaatst op
 • Grappig, de eerste zoekers op '1 april' komen alweer binnen ;-)

  geplaatst op
 • Haha, das wel erg vroeg..... Moeten mensen wel een hele saaie kantoorbaan hebben om nu al zo'n grap voor te bereiden.

  geplaatst op
 • wij hebben nog diverse 1 april grappen gevonden, de één uiteraard wat leuker of actueler dan de andere. Vooral die van dat black hole is op zich leuk gevonden.

  http://www.allesovergokken.com/
  Groeten
  Johan

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.