ICT Office lanceert open pitches in The Match

ICT Office lanceert open pitches in The Match
,

Vandaag is door ICT office met een eerste pitch voor een groot ICT bedrijf het project ‘The Match’ gelanceerd. Doel van The Match is dat innovatieve ondernemers uit de creatieve industrie de kans krijgen het spotlicht op zich te krijgen, door zich te presenteren aan ICT-bedrijven als potentiële partner of leverancier. De eerste pitch betreft een internet community voor free lance IT-ers. voorstellen moeten voor 25 mei binnen zijn en de winnaar krijgt 30.000 euro om de eerste fase uit te werken.

 

Naar verluidt is het IT bedrijf op zoek naar echt creatieve ideeen om middels zo’n community mensen die lastig te vangen zijn aan hun bedrijf te binden. Ze zoeken ideeen om mensen naar de website te lokken, er te blijven, terug te komen en het door te vertellen aan anderen. Iedereen kan meedoen, of je nu ideeen hebt over sociale netwerken of goed bent in het bouwen van websites.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • In aanvulling op dit bericht: de deadline voor inzendingen voor inzendingen op de tender is verlengt naar eind volgende week (= vrijdag 1 juni). De volgende pitches in het kader van The Match zijn inmiddels in voorbereiding. Houd de website http://www.creativexchange.nl hiervoor in de gaten.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.