World’s Best Presentations

World’s Best Presentations

Eén van mijn favoriete sites is zonder enige twijfel SlideShare, een site die eind vorig jaar werd gelanceerd en het best kan worden vergeleken met YouTube, maar dit keer specifiek voor presentaties van Powerpoint of Open Office.

Recentelijk organiseerde SlideShare de World’s Best Presentation Contest waarbij gebruikers hun beste presentaties konden voordragen. Uit 443 inzendingen en ruim 2800 stemmen zijn inmiddels de beste presentaties gekozen. Goed om te zien dat de presentatie Shift Happens (waarvoor we eerder verwezen naar een prachtige videopresentatie), zowel door de vakjury als het publiek als één van de beste presentaties werd beoordeeld.


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 4 reacties op dit artikel

 • Ik had de vorige versie van deze presentatie al gezien, en hij ziet er nu nog 'slicker' uit. Het leest bijna als Trivial Pursuit - The Digital Life Edition ;)

  geplaatst op
 • Absoluut een terechte winnaar. Unlocking Cool, vanJeremy Gutsche is ook zeker een aanrader. Zie evt. ook een uitgebreider artikel over de uitslag van deze wedstrijd.

  geplaatst op
 • Spelfoutje Marko:

  "een site dat eind vorig jaar werd"

  dat = die :)

  geplaatst op
 • @Sander: Thanks. Is aangepast.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.