Nieuwe Sony Bravia commercial speelt in New York

Nieuwe Sony Bravia commercial speelt in New York
, ING Groep
@evr

De eerste Sony Bravia commercial met de stuiterballen en de tweede commercial met de verfbommen waren PR-technisch toppertjes voor Sony. De eerste creëerde spontaan veel buzz met gevolg dat Sony bij de tweede commercial de bloggers uitnodigde op de set en exclusieve content beschikbaar stelde.

Momenteel wordt in New York de derde Sony Bravia commercial opgenomen zo meldde Beyond Madion Avenue eerder al. De officiële site van Bravia onthuld nog weinig. De tactiek met het pro-actief informeren van bloggers tijdens het draaien van de commercial lijkt niet te zijn voortgezet; Slechts druppelsgewijs lekt er (al dan niet geregisseerd) wat informatie via Flickr of Twitter. Benieuwd hoe de uiteindelijk commercial èn de muziek zal zijn met blijkbaar huppelende konijntjes door New York.


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Toch is vreemd dat Sony dit keer geen bloggers heeft ingehuurd. Blijkbaar levert het inschakelen van bloggers niet extra exposure op gezien de al bestaande populariteit van de commercials?

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.