Mannen en hun speeltjes

Mannen en hun speeltjes

‘De iPhone is klote’ riep Vincent Everts gisteren uit tijdens de lunch na de perspresentatie van Alice. Over Alice is hier al genoeg geschreven. Wat nog niet beschreven is zijn de mensen die daar aanwezig waren en de sfeer die daar in Restaurant de Kas in Amsterdam heerste.

Tijdens de lunch heb ik nog wat filmpjes gemaakt. Wat mij opviel waren vooral de mannen en hun speeltjes. In het eerste filmpje zie je waarom je vooral geen iPhone moet aanschaffen, het tweede filmpje toont het gat in de markt voor de toekomst en nummer drie? Ach, nummer drie is eigenlijk een Twitteronderonsje maar willen we u niet onthouden.

Draadloos stroom

Offline lunchen


DelenEr zijn 7 reacties op dit artikel

 • Hilarisch!

  Je hebt absoluut talent om mensen bepaalde uitspraken te laten doen Petra; Sonja is er niets bij ;-)

  geplaatst op
 • Sonja Bakker? :-)

  geplaatst op
 • Bijna goed! ;-)

  NU snap ik trouwens ook waarom Vincent vroeg of ik ook een iPhone wilde. Hij wil gewoon af van zijn 5 iPhones die hij in de VS heeft gekocht ;-)

  geplaatst op
 • Ik kwam daar gister binnen en kreeg dirtect zo'n iphone toe geworpen. Ach het is nu al een commodity.

  Erg leuk die video's!

  DIt is pas lifelogging

  geplaatst op
 • Petra is inderdaad geweldig. Even de uitspraak. Ik vond de Iphone inderdaad klote om zakelijk mee te werken VERGELEKEN met de Blackberry 8310, het typen van Emails is vreselijk, het zoeken in adressenboeken is vreselijk knullig, de snelheid van surfen is terrible met GPRS.

  Als IPOD is de Iphone SUPER, als browser met WIFI ook ongeevenaard. Om Email te lezen is het redelijk (je kunt niet zoeken en sorteren). Maar als je een dag je blackberry kwijt bent en met de Iphone moet WERKEN (niet entertainen) is het klote!

  Vincent

  geplaatst op
 • Ik vind de hype rond de iPhone gewoon veel te hard overdreven. Het toestel is redelijk groet, heeft geen 3g of gps en het emailen is niet zoals het hoort! En dat voor zo'n prijs...

  Michael
  www.GSMervaring.nl

  geplaatst op
 • recentelijk mijn blackberry laten liggen ergens, geluk bij een ongelijk aangezien ik nu de 8300 heb. zakelijk gezien is bb gewoon het beste toestel. filmpjes kijken en muziek luisteren kan ik op mijn ipod.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.