Do The Green Thing

Do The Green Thing

Do The Green Thing werd vorige week genomineerd voor de Green Challenge. Een terechte nominatie. Do The Green Thing is een onafhankelijke non-profit community, waar alle leden hetzelfde doen, nl. één groene daad per maand uitvoeren. Vandaag is de site in betaversie van start gegaan.

Green Thing is een community met als doelstelling zoveel mensen uit zoveel mogelijk landen te laten participeren in de strijd tegen milieuproblematiek. Tevens moedigt het regeringen en bedrijven aan om ook “The Green Thing” te doen.

 

Do The Green Thing is een gemakkelijke bezigheid. Een heleboel kleine zaken leiden immers naar iets groters. Eén bezigheid per maand maakt nl. al verschil. De community wordt aangevuld met aanbevelingen, informatie en tips van schrijvers, designers, CEO’s en artiesten. Via een simpele tweedeling “do it” en “view it” kun je elkaars acties via audio, video en foto’s bekijken en beoordelen.

Het spelelement, de simpele beeldende interface, het gezamenlijke goede doel, het ratingsysteem zijn een perfecte mix, wat in mijn ogen zal leiden tot een groot succes. We houden het in de gaten.

Do your green thing, do it now!


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.