Nu.nl en Buurtlink gaan samenwerken

Nu.nl en Buurtlink gaan samenwerken
,

Vroeg Marco zich begin dit jaar nog af of ilse media de burgerjournalistiek zou laten voor wat het is, een persbericht van vandaag geeft duidelijk antwoord. Nu.nl en Buurtlink gaan samenwerken. Volgens het persbericht steunt Nu.nl de doelstelling van Stichting Buurtlink (verbeteren van de sociale cohesie in Nederland). Nu.nl stelt mensen en advertentieruimte beschikbaar voor het verbeteren en promoten van Buurtlink.nl. In ruil daarvoor biedt Buurtlink informatie over de eigen woonomgeving gebaseerd op postcode.


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

  • Zou dit een reactie van Ilse zijn op de positie die De Telegraaf inneemt met WUZ.nl?

    geplaatst op
  • @Timan: Ik wist niet dat WUZ uberhaupt al een positie innam. Hoe zit het overigens met de aangekondigde samenwerking tussen WUZ en Hart van Nederland?

    geplaatst op
  • @Rick: Als gevolg van de overname van SBS door Prosieben SAT1 is de samenwerking met Hart van Nederland voorlopig in de koelkast gezet. SBS heeft recent bekend gemaakt met MyVideo te starten in 2008. Hierdoor was er op dit moment geen ruimte voor verdere uitwerking van de samenwerking.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.