Bill Gates heeft eigen profiel op LinkedIn

Bill Gates heeft eigen profiel op LinkedIn

Bill Gates heeft eigen profiel op LinkedInDe topman van Microsoft Bill Gates heeft een eigen profiel aangemaakt op de professionele netwerksite LinkedIn. Dat meldde CNN gisteren (via: NRC). Gates helpt de organisatie daarmee aandacht te genereren voor de gisteren vernieuwde voorpagina.

Bill Gates is op dit moment veruit de meest gezochte gebruiker op LinkedIn aldus het persbericht, Hij verdringt daarmee presidentskandidaten Barack Obama en Hillary Clinton. Opmerkelijk is wel dat Gates op dit moment nog maar 4 contacten heeft. Zowel Obama als Clinton hebben ieder meer dan 500 contacten in LinkedIn.

Wie heeft er een lijstje van bekende Nederlanders op LinkedIn?


Geplaatst in

DelenEr zijn 9 reacties op dit artikel

 • LinkedIn mag overigens deze week helemaal niet klagen over aandacht. Deze week werd bekend dat ook de fiscus 'netwerkt' op Hyves en LinkedIn. De Belastingdienst gebruikt de profielsites om informatie te verzamelen over de werkzaamheden van belastingplichtigen (via: Bright.nl).

  geplaatst op
 • Nieuwe website ziet er strak uit, afgezien van het 'relevante' nieuws wat ik maar niet kan wegkrijgen. De actie van Nyenrode, FD en Linkedin ziet er ook goed uit (alleen jammer dat je 4 jaar werkervaring moet hebben :) ). Dus met deze actie is LinkedIn al met al de laatste weken erg actief.

  Over bekende Nederlanders, een aantal Oranjes hebben een profiel geloof ik. Overigens, ik weet niet of een Hyves of Linkedin blij moet zijn met het nieuws dat de belastingdienst hun netwerk in de gaten houden om informatie te verzamelen.

  geplaatst op
 • De Oranjes zijn inderdaad ook te vinden op Linkedin, weet dan niet wat de Belastingdiest daar nu extra van zou kunnen gaan halen bij hen...

  Maurits
  Friso
  Mabel
  Maurits

  geplaatst op
 • Excuses typo, 1e keer Maurits is Bernhard jr.

  geplaatst op
 • Het probleem bij "bekende wereldburgers" is dat er niet te checken is of het daadwerkelijk diegene is. Zoals we in het verleden (Fake) Steve Jobs hadden. (en nog een aantal bekende voorbeelden). In dit geval heeft het er in ieder geval wel de schijn van echt te zijn.

  geplaatst op
 • Berhard jr is de echte,

  Maar wat te denken van deze:

  http://www.linkedin.com/in/janpeterbalkenende

  Hoax or not?

  geplaatst op
 • Balkenende is een hoax. LinkedIn heeft de toegang tot het account inmiddels ook afgesloten; ik mag er niet meer in en mensen accepteren, maar intussen laten ze het profiel wel bestaan ;-)

  geplaatst op
 • Ik heb .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) gevraagd of ik mag linken... Wat denken jullie, zou het lukken?

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.