Paarse broekrokken lanceren DutchCowgirls.nl

Paarse broekrokken lanceren DutchCowgirls.nl
Paarse broekrokken lanceren DutchCowgirls.nlAfgelopen week lieten ze ons via een guerrillacampagne al weten dat ze er aankwamen en vandaag was het dan eindelijk zover. De paarse broekrokken hebben sinds vanavond hun eigen weblog: DutchCowgirls.nl.

De weblog gaat over merken, producten en marketingcampagnes en richt zich op mannen en vrouwen die bovenmatig geïnteresseerd zijn in internet, marketing, gadgets en alle andere mooie dingen aldus het persbericht. Mede-oprichter van DutchCowgirls, Marjolijn Kamphuis: "Af en toe lijkt het alsof de online wereld vooral het domein is van de man. Vrouwen zijn net zo goed geïnteresseerd in technische dingen die mooi en nieuw zijn, en kijken daar vaak net even anders tegenaan. Vandaar dat we meiden met deze interesses een eigen spreekbuis wilden geven die ruimte biedt aan die typische zaken die hen juist opvallen."

Op het eerste oog lijkt het een kopie van het broertje DutchCowboys.nl, maar wie goed kijkt ziet toch wel een paar nieuwe elementen. Zo is er de rubriek ‘Mooi Gevonden’, een mobiele foto dropbox van alles wat de cowgirls in het dagelijks leven in het oog springt. Verder geven ze aan dat ze de artikelen over merken, producten en marketingcampagnes meer vanuit een vrouwelijk oogpunt zullen schrijven. Leuk en interessant initiatief dat ik met belangstelling zal volgen. Marjolijn en collegabloggers (bij de start al een indrukwekkende lijst van 30 dames), heel veel succes!


Geplaatst in

DelenEr zijn 12 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.