Viral Friday: Paris Hilton For President

Viral Friday: Paris Hilton For President
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor Paris Hilton met Paris Hilton For President. John McCain vergeleek zijn Democratische rivaal Barack Obama vorige week met Paris Hilton en Britney Spears. De hotelerfgename slaat terug met een zelfgemaakt spotje op Funnyordie.com, waarin ze zichzelf beschikbaar stelt voor het machtigste ambt ter wereld. Op plek 2, Eva Mendes: Secret Obsession. De commercial met Eva Mendes voor een nieuw parfum van Calvin Klein is verbannen van de Amerikaanse televisie. Té sexy! Montauk Monster maakt de top 3 deze week compleet. Een mysterieus 'monster' is afgelopen week aangespoeld op het strand van Long Island ...

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder!
Viral Friday gaat er even tussenuit. Op 29 augustus verschijnt een nieuwe editie van Viral Friday!


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.