Eerste Pitch-stop voor startups bij Marketingfacts voor de deur

Eerste Pitch-stop voor startups bij Marketingfacts voor de deur

{title}Volgende week gaan Arne Hulstein en Erno Hannink naar Berlijn om verslag te doen van Web 2.0 Expo Europe. Door wat slimme acties van Arne hebben we een Ford S-Max van Ford Nederland ter beschikking gekregen.

Door zijn interesse voor startups kwam Arne op het idee van Pitch-stops. Wat betekent dit? We geven startups 5 minuten de gelegenheid om op de achterbank van de S-max een pitch te doen. Hiervoor hebben we ook een mooie locatie op het terrein van Web 2.0 Expo gekregen. Op de route van Zeeland naar Berlijn kom je langs Arnhem, waarom niet daar beginnen met de eerste Pitch-Stop. Voor het kantoor van Marketingfacts lijkt ons de perfecte locatie. Maandag 20 oktober vanaf 10:30u staat de Ford S-max met Arne en Erno dus aan de Sweerts de Landasstraat 65 te Arnhem. Ben je een startup en heb je behoefte aan een podium, dan krijg je van ons 5 minuten op de achterbank.

We moeten om 12:00u echt vertrekken naar Berlijn, om ‘s avonds aanwezig te zijn bij het Girl Geek Dinner. Er kunnen daardoor maar een beperkt aantal startups mee doen. Meld je dus snel aan via de reacties.

De Pitch-stops zullen in ieder geval te zien zijn op het blog van Web 2.0 Expo, op Dutch Cowboys, ik denk ook op Marketingfacts, natuurlijk op arnehulstein.nl en enthousiasmeren.nl en wie weet waar nog meer. Dus je kunt rekenen op wat aandacht.

De reis zal verder waarschijnlijk geen gebrek aan aandacht hebben. We gaan namelijk live uitzenden tijdens de rit. Je kunt bellen om vragen te stellen over de auto, de toekomst van marketing en internet. Tijdens de 3 dagen in Berlijn zullen we meerdere Pitch-stops opnemen. Kun je er in Arnhem niet bij zijn en ben je wel in Berlijn, neem dan daar plaats op de achterbank.

Heb je een startup, wil je jullie bedrijf, idee of droom delen met de wereld? Geef je dan nu op in de reacties voor jouw 5 minuten op de achterbank. Geef je naam, bedrijfsnaam en hoe we je kunnen bereiken.

Locatie: Sweerts de Landasstraat 65 te Arnhem
Datum: 20 oktober 2008
Tijd: 10:30u


Geplaatst in

DelenEr zijn 22 reacties op dit artikel

 • Prachtig, ik kijk nu al uit naar de uitzendingen! Stiekem wil ik zelf ook wel mee ;)

  Leuk bedacht!

  geplaatst op
 • Interessant. Zelfs een auto kunnen regelen bij Ford, netjes gedaan!

  Ik ga zeker kijken!

  geplaatst op
 • Leuk initiatief! Dat is eens weer wat anders dan 'standaard' (elevator) pitchen! Zal de stream hier op de HD-TV aansluiten, om 'm te volgen bij mijn werkplek zodra deze live komt.

  Succes allen!

  geplaatst op
 • Als jullie toch in Arnhem zijn, wil ik graag Arnhem Direct pitchen ;o)

  geplaatst op
 • Leuk initiatief, hoop alleen voor jullie dat je voldoende start-ups krijgt op maandagochtend; anders gewoon bak koffie drinken op kantoor, ook leuk! ;-)

  geplaatst op
 • @Marco dat ziet er wel goed uit. Er hebben zich al een aantal mensen aangemeld via mijn site. Ik heb contact gezocht met Syntens. We hebben nu al 6 pitches.

  geplaatst op
 • @Erno: ah, dat klinkt goed! heb je verder alles met @loesje geregeld? koffie, iemand die deur open kan doen, etc? Ben uiteraard erg benieuwd naar het resultaat, in ieder geval mooie start van jullie reis!

  geplaatst op
 • Briljant plan! Lijkt me leuk om m'n pitch op de achterbank te doen. Hoor graag van jullie.

  geplaatst op
 • Leuk Theo, zondag hoor je van mij hoe laat we je ongveer verwachten.

  @Marco dat is geregeld. Gerjanne gaat open doen.

  geplaatst op
 • @Erno: deur open doen en dan? Ben benieuwd of Gerjanne dat zich ook realiseert ;-)

  geplaatst op
 • @Marco deur open doen en dan? Koffie zetten?! ;p
  @Erno: hebben jullie een visagiste bij jullie, of moet ik zelf de wallen van het feestje van de avond ervoor wegschminken? ;o)

  geplaatst op
 • Wel opmerkelijk dat 3 van de 5 gerelateerde berichten bij dit artikel verslagen zijn van Girl Geek Diners. Wat zou nu de relatie zijn?

  @Gerjanne: heb begrepen dat Erno zelf de visagiste is, koffie zet en ook filmt! ;-)

  geplaatst op
 • Vanuit Goes is het toch net nog iets verder dan vanuit Hoorn zie ik. Uiteraard houdt ons dat niet tegen en komen we ook even backseat bloggen ...eh... pitchen.

  Meteen een goed excuus om ook eens even in de office van Marco te spieken ;-)

  5 mins pitch, is dat een elevator pitch voor die nieuw te maken kilometer hoge toren in Dubai?

  geplaatst op
 • ik geloof dat ik mijn afspraken voor maandag moet cancelen om gerjanne te helpen met de koffie ;-)

  geplaatst op
 • @Lucien - niet zeuren - Arne komt ook gewoon :) Het lijkt me leuk om je pitch te mogen opnemen. Marco is er overigens zelf niet; andere afspraak.

  @Marco @Gerjanne - geen punt natuurlijk help ik met het koffie zetten. Die startups kunnen hun pitch alleen wel aan. Ik zal gelijk ook koffie zetten voor de bouwvakkers die dan aan het werk zijn.
  Maar goed dat we onze eigen mobiele studio bij ons hebben :)

  @Gerjanne wallen onder de ogen? Dat is juist goed, dan ziet de VC dat er hard gewerkt wordt door de startup.

  geplaatst op
 • @Erno: ik ben er wel, afspraak op kantoor gemaakt! ;-)

  geplaatst op
 • Voor diegene die mee wil naar Berlijn. Dat kan, er is 1 gratis full conference Pass en een plekje in de S-max. Zelf vrij vragen en hotel regelen.
  Zie enthousiasmeren.nl - Gratis toegangskaart tot Web 2.0 Expo Europe - wie?

  geplaatst op
 • Voor de pitchers onder jullie kreeg ik deze tip van Arjan Broere
  Video van David S. Rose tijdens TED - 10 dingen die je moet weten voordat je gaat pitchen bij een VC voor geld

  geplaatst op
 • De deelnemers hebben zojuist allemaal bericht gehad. Er zijn 8 pitches, dit zijn ze:
  Theo Janssen - camee-sportswear.nl
  Gerjanne Tiemens - arnhem-direct.nl
  Geert Veneklaas - Muziek voor Media - muziekvoormedia.nl
  Lucien Burm - kimengi.com
  Sam - spumante.nl
  Lori Bonsma - sugarmama.eu
  Dion Slijp en Bart Verheijen - guruscan.nl
  Oscar Klein en Rogier Sterk - kleinensterk.com

  geplaatst op
 • @Erno: heb je rekening gehouden met parkeren? Sweerts de Landasstraat is alleen voor vergunninghouders; bezoekers kunnen met parkeerkaart max. 2 uur parkeren. Beste is om auto te parkeren aan de Zypendaalseweg of Brantsenstraat: http://tinyurl.com/adressdl

  Best is overigens om met de trein te komen, paar honderd meter lopen en je bent er!

  Voor jullie auto moeten we even kijken; vrees dat het morgevroeg lastig is om pal voor de deur te parkeren. Kom in ieder geval op tijd, kunnen we even kijken hoe en wat!

  geplaatst op
 • Heel tof initiatief en ik ben erg benieuwd naar de pitchers die in de Ford gaan plaatsnemen maandag bij Marketingfacts/Upstream.

  En ik kijk alvast erg uit naar de reis naar Berlijn en het bezoek aan de Web2.0 Expo! Want...
  De full conference pass voor Web2.0 Expo Berlijn is inmiddels van mij :-D Met mega dank aan @ernohannink voor het beschikbaar stellen ervan. En ook aan @arnehulstein natuurlijk voor het mee kunnen rijden, kan haast niet wachten.

  In Berlijn op de Web 2.0 Expo Europe hoop ik interessante nieuwe ontwikkelingen op te speuren, interessante mensen te ontmoeten met een passie voor internet, marketing en interactie.

  Heren: Tot morgen! (Ik kom naar Arnhem en hoop er tijdig te zijn, heb nog wel wat last-minutes af te ronden voor de zaak...)

  : Marc van Maanen
  http://www.twitter.com/vanmaanen

  geplaatst op
 • Loopt lekker door vanmorgen, videostreams zijn te bekijken via:
  http://qik.com/Mobilecowboys

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.