Zinloos Gemeld

Zinloos Gemeld

In de categorie Zinloos Gemeld deze keer 'Hyves.tv wat moet ik ermee?' Ruim 2.5 jaar na de eerste de eerste aankondiging van Hyves voorman Raymond Spanjar via Marketingfacts introduceert Tele2 eindelijk de innig gewenste cross-over van de netwerker naar het medium televisie. Het zoekende en terzake dienende telecombedrijf met de nog steeds smeulende televisieambities maakte gisteren de lancering van het nieuwe Hyves digitale themakanaal bekend. Meer dan 250.000 Nederlanders kunnen ‘theoretisch' Hyven via de niet zo interactieve televisieservice van first mover (dat dan weer wel!) Tele2.

Een heel klein deel van de 7,5 miljoen geregistreerde Hyvende diehards kan dus sinds gisteren via Tele2 profielen, foto’s en video’s bekijken. Het blijft echter voorlopig bij dit bijzonder oninteressant eenweg-verkeer. Het is namelijk vooralsnog niet mogelijk berichten of multimediabestanden via de tv naar Hyves te sturen. Een weinig tot de verbeelding sprekende Hyves marketingactie waarvoor het Tele2 gewoon goed betaald al worden de onderliggende tarieven om ‘concurrente’ redenen niet bekendgemaakt.

{title}

 

 


Geplaatst in

DelenEr zijn 18 reacties op dit artikel

 • Nou, je kunt wél berichtjes sturen, hoor. Voordeeltje van IPTV.

  geplaatst op
 • Ik heb niks tegen IPTV, integendeel maar ik geloof niet zo in een geforceerde symbiose. You know. De vraag is trouwens uberhaupt of dit medium er is om berichtjes te versturen maar dat terzijde.

  geplaatst op
 • Lekker zinloos gezeur is dit, als het punt dat je maakt niet eens waar is.

  geplaatst op
 • Hank pardon? Wat is er niet waar aan?

  geplaatst op
 • Leuk idee, maar daar had het in deze vorm wel bij mogen blijven. Ik zie ons al zitten, met het hele gezin, tussen de wedstrijden door ;p

  geplaatst op
 • Albert, de aankondiging van 2,5 jaar geleden heeft niets te maken met het initiatief dat samen met Tele2 is opgezet. Daarnaast is dit ook geen 'marketingactie van Hyves waar het tele2 goed voor betaald'. Uit welke mouw schudt je dit allemaal?

  geplaatst op
 • Yme, het klinkt als hyves.tv, het lijkt op hyves.tv en het heet hyves.tv maar ik mag niet refereren aan een online initiatief van 2.5 jaar terug? Verder heb ik een gesloten vraag aan je; betaald hyves tele 2 ja of nee? Ik zou als ik hyves was blij zijn met een kritische benadering en er leergeld uittrekken. Ik zeg één ding... Eccky?

  geplaatst op
 • Het antwoord is nee (want het is een heel ander initiatief) en nee (we betalen niet). Verder is het niet alleen eenrichtingsverkeer, je kunt een WWW plaatsen via de app. Voor de 1e versie hebben we gekozen om zo min mogelijk het toetsenbord te hoeven gebruiken aangezien dat (nog) erg gebruiksonvriendelijk is, en dus vooral aan te sluiten bij de vele mogelijkheden om Hyves 'passief' te gebruiken. O.a. op basis van testresultaten ontwikkelen we verder.

  Maar kennelijk hadden we ook gewoon aan jou kunnen vragen hoe het allemaal moet, hoeven we niet te testen;-)

  geplaatst op
 • Yme, ik begrijp je badinerende toon niet helemaal maar misschien roep ik dat af met mijn doorgaans inhoudelijke kritiek? Ik begrijp wel dat het lastig is als ik je confronteer met eerdere discussies, of het nou Eccky is toen of Hyves nu. Ik zou zeggen pretendeer nou geen tv waardig zendertje te zijn, hou het bij de www omgeving en doe je ding daar. Die crossover naar en via TV is een overbodige. Haal TV (2.0) naar het web en doe daar zinvolle dingen die bij gebruiksmotief passen. En ja daar kan ik een klein beetje over meepraten. Overigens bij tele2 heeft men een andere perceptie van de deal kan ik je verzekeren en en wie heeft het nou over een vergelijkbaar initiatief? Lees nu eerst eens wat er echt staat voor je weer een discussie aan gaat om de discussie... :-) Wanneer komt versie 2 trouwens? Ik kan niet wachten....

  geplaatst op
 • Zonder enige bronvermelding schrijf je hier dingen die feitelijk onjuist zijn, en dat noem je 'inhoudelijke kritiek' waar ik serieus op in zou moeten gaan?

  geplaatst op
 • Yme je zou altijd serieus op dingen in moeten gaan. Zeker als ze op dit soort marketingweblogs aan de orde zijn en de auteur dezes in het verleden wel meer zere plekjes heeft aangeroerd. Overigens over die bronvermelding, wederom lees je niet goed.

  geplaatst op
 • Yme, het is idd een ander initiatief alleen is het voor de leek moeilijk te herkennen omdat de naam hetzelfde is.
  Wat wel raar is dat Tele 2 tegen Albert zegt dat er voor betaald is en dat jullie dit vervolgens ontkennen.

  geplaatst op
 • Augusto, dat is inderdaad raar en ik kan me dat dus ook niet voorstellen (dat Tele2 dat zegt tegen Albert) aangezien het niet zo is... Dus ik ben erg benieuwd waar Albert z'n 'wijsheid' (die in het artikel zonder bronvermelding opgeschreven wordt) vandaan haalt.

  geplaatst op
 • Yme , Augusto, wat prachtig doorzichtig een-tweetje.... Weet je Yme kijk nou even waar je reageert en hoe je reageert. Altijd aan de oppervlakte met je korte beentjes spartelend in het dunne laagje wax van waar of niet waar. Nooit ga je echt in op inhoudelijke kritiek of het nou Eccky is of nu Hyves. Je blijft je een beetje salonfähig opstellen en komt dat ivoren torentje pas uit als iemand mogelijk een detail mist in een posting. Ik zeg succes met je Hyves TV maar 'mark my words' het is verspilde energie. Evenals dit gedoe met http://www.emerce.nl/nieuws.jsp?id=2785832#reacties Maar wat speelt er nou echt tussen Hyves en tele2? Of wordt het nu weer stil...

  Augusto waar was je al die tijd!

  geplaatst op
 • Het positieve is dat er in ieder geval weer wat gebeurd op het kruispunt van online en tv. Ik betwijfel echter of Hyven vanachter de beeldbuis in een behoefte voorziet, behalve dan als tijdelijk nieuwe feature. Tele2 zal blij zijn met de aandacht, want de Grolsch, ABN en VK kanalen zijn volgens mij ook al weer enige tijd geleden gelanceerd...Iemand cijfers van deze kanalen?

  geplaatst op
 • Was geen een-tweetje, Albert.

  Ik was een tijdje weg uit NL/DE. Nu terug van vakantie.

  geplaatst op
 • Agusto, ik begrijp.

  .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

  geplaatst op
 • "Ook hadden we het geld van Joop van den Ende liever niet alleen bij Icesave gezet, maar dat is achteraf praten. " Ik begrijp het niet echt want haal je nou geld op bij http://www.Endeit.com om het te beleggen bij Icesave?

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.