Viral Friday: Iraqi Journalist Throws Shoes at Bush

Viral Friday: Iraqi Journalist Throws Shoes at Bush
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Iraqi Journalist Throws Shoes at Bush. De Amerikaanse president George Bush heeft tijdens zijn afscheidsbezoek aan Bagdad een paar schoenen naar zijn hoofd geworpen gekregen van de Iraakse journalist Montasser al-Zaidi. Op plek 2, Shanghai Lady Drives Off With Tow Truck. Een Chinese automobiliste weet op ingenieuze wijze te voorkomen dat haar Chevrolet Captiva weggesleept wordt door een takelwagen. Cute Animal Christmas Song maakt de top 3 deze week compleet. The Viral Factory uit Londen maakte in opdracht van BBC Learning een sfeervolle kerstviral met als doel het publiek te stimuleren iets te doen voor de natuur in plaats van op de bank te blijven hangen met de feestdagen.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder!


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.