Viral Friday: Happy Christmas from AKQA

Viral Friday: Happy Christmas from AKQA
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in deze laatste editie van Viral Friday van 2008 is voor AKQA met Happy Christmas from AKQA. Het interactieve reclamebureau AKQA heeft dit jaar een bijzonder originele variatie bedacht op de bekende tune 'Jingle Bells' met behulp van 49 magnetrons. Op plek 2, Whopper Virgins. Crispin Porter + Bogusky bedacht in opdracht van Burger King de ultieme smaaktest: bergdorpbewoners uit Thailand, Roemenië en Groenland, die nog nooit eerder een hamburger geproefd hebben. Seagate: Stack The Memory maakt de top 3 deze week compleet. Het creatieve duo Sniper Twins wist Seagate te strikken om hun geeky muziekvideo Computerfriends [Stack the Memory] te sponsoren.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Tot volgend jaar!


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.