IAB update: de nieuwe mediawet

IAB update: de nieuwe mediawet

Op 1 januari 2009 is de nieuwe mediawet in werking getreden. Op uitnodiging van de IAB-taskforce Online Video Advertising zal Inge Brakman, voorzitter van het Commissariaat voor de Media, uit de doeken doen wat de nieuwe wetgeving precies behelst en een discussie aangaan over de invloed er van op de interactieve media. Wil je meediscussieren en het belang duiden van zaken die jij relevant acht? Kom dan op woensdag 21 januari 2009 naar Pakhuis de Zwijger in Amsterdam, vanaf 15 uur. Er is ruimte voor ongeveer 40 personen en er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Interesse? Stuur dan snel een mailtje naar Helie Schmetz.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Helaas, krijg net mailtje van Helie:

    "Helaas moeten we je meedelen dat de presentatie van en discussie met Inge Brakman over de nieuwe mediawet morgen geen doorgang kan vinden wegens ziekte. Op deze korte termijn hebben wij geen goede vervanging kunnen regelen. Daarom willen we de bijeenkomst verplaatsen naar de week van 10 februari. Je wordt ingelicht zodra wij een vaste datum hebben geprikt en hopen dat je er dan bij kunt zijn."

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.