Viral Friday: Her Morning Elegance

Viral Friday: Her Morning Elegance
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Oren Lavie met Her Morning Elegance. Voor de muziekvideo bij de single creëerde het regieduo Yuval en Merav Nathan een wonderlijke droomvideo in stop-motion. Op plek 2, E*TRADE Baby Outtakes. Financieel dienstverlener E*TRADE laat in haar Super Bowl spotje zien dat zelfs baby's aandelen, obligaties, opties en beleggingsfondsen online kunnen regelen. Pepsi Refresh Anthem maakt de top 3 deze week compleet. Voor de reclamecampagne "Refresh Everything" maakte Will.i.am een mashup van Dylan's Forever Young.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder!


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.