ABN AMRO homepage takeover iens.nl

ABN AMRO homepage takeover iens.nl

ABN AMRO homepage takeover iens.nl


Na Het duel van Club Internet, de opening van de HEMA-webshop en voorbeelden van o.a. de Nationalevacaturebank.nl en Nintendo Wii is het idee niet nieuw maar ze blijven wel leuk. Dit keer is het de ABN AMRO die ter promotie van Fiscaal Sparen de homepage van iens.nl even heeft overgenomen.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Doet denk ook aan die Youtube-takeover van De Telefoongids: http://youtube.detelefoongidsgoudengids.nl

    geplaatst op
  • Vind dit qua uitvoering in schraal contrast staan met Le duel, Hema en Nintendo. Daar was nu juist de verrassing dat e.e.a. gewoon gebeurde en ook nog eens heerlijk geintegreerd in de site. Hier moet ik eerst op een banner klikken en als er iets is dat ik eens in de 10 jaar doe....

    maar zo net dan toch maar eens gedaan en vervolgens is de erg simpele animatie in de site zelf, afgelopen voordat je het weet.

    Vooruit ik doe een reload en start opnieuw de video. Beide heren lopen opnieuw uit beeld (nogal raar overigens als ze juist op de vuist wilde) een andere ober komt langs maar voor de rest: rien ne va plus....

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.