Microsoft’s blik op kantoorleven in 2019

Microsoft’s blik op kantoorleven in 2019

Inspirerende blik van Microsoft op het kantoorleven in 2019 afkomstig uit Office labs en afgelopen vrijdag door Microsoft’s Business Division president Stephen Elop gepresenteerd tijdens de Wharton Business Technology Conference. Met dank aan Rhymo voor de tweet vanochtend. Hieronder de presentatie (SlideShare).


Naast deze slides is ook de video van de presentatie [wmv] beschikbaar.

Kijk zeker ook even naar de video vanaf 20:30 met een toelichting op de technieken die je ziet. Integratie van computerwereld en echte wereld (augmented reality) is toch wel de rode draad in dit alles. Bij het maken van dit soort video’s is het altijd lastig een keuze te maken of je komt het waanzinnige voorbeelden die los staan van de realiteit of je komt (zoals in dit geval) met iets dat geen science fiction of hollywood engineering is en in lijn der verwachting zit. Om die reden zul je niet achterover vallen van verbazing van de voorbeelden, maar desondanks vind ik het geheel zeker inspirerend.


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.