Energize: Interview met Dennis Goedegebuure van eBay

Energize: Interview met Dennis Goedegebuure van eBay

{title}Klaas Weima van Energize sprak voor de Energize Sparkcast met Dennis Goedegebuure van eBay. Goedegebuure woont sinds drie jaar in San Francisco en werkt al zeven jaar bij eBay. Eerst in Amsterdam en de laatste jaren op het hoofdkantoor in San Jose, Sillicon Valley. In de podcast komen de laatste trends uit de Valley aan bod en geeft Dennis zijn visie op de markt. Ook komt de crisis aan bod. Organic search en performance based advertising zijn tegenwoordig populair in de Valley.

Ook eBay kon niet ontkomen aan een reorganisatie vorig jaar, net als giganten Adobe, FaceBook en Amazon. Goedegebuure noemt schrikbarende ontslagcijfers van 600.000 verloren banen per maand in de VS. Toch heeft eBay het afgelopen jaar wederom een omzetgroei doorgemaakt van 12 procent. Het lijkt erop dat eBay de vruchten plukt van de moeilijke economische tijden. Het interview is opgenomen tijdens een echt Amerikaans diner. Let dus niet op het achtergrond geluid. Beluister of download het interview HIER (mp3).


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.