Whizzie leert ons met behulp van videoles weer spellen

Whizzie leert ons met behulp van videoles weer spellen
,
{title}

Bij Whizzie.nl kun je je taal- en rekenvaardigheden opvijzelen. Vooral die verbetering van de taalvaardigheden lijkt mij geen overbodige luxe hier in bloggersland! Overigens met inbegrip van mezelf ;) De voor Marketingfacts bloggers meest relevante module is met afstand die over voltooide en onvoltooide deelwoorden. In acht minuten krijg je op video en in tekst uitgelegd wat de regels ook al weer zijn. De business case van Whizzie is betalen per lespakket. Zo kunnen we onze algemene taalvaardigheid met 25 lesmodules voor krap 10 euro veiligstellen. Als je, via Ideal, hebt betaald krijg je 500 minuten toegang tot de lesmodules. Op de Whizziesite is een overzicht van verhalen die de afgelopen jaren de media hebben gehaald en die moeten onderbouwen dat de behoefte aan Whizzie bestaat.

De vorige generatie Nederlandse taallessen online zag er nog iets anders uit. Met Myngle is er wel een plek om vreemde talen te leren met behulp van online video. Het interactieve videoplatform helpt hier docenten en studenten aan elkaar te koppelen voor een een-op-een les. De cursussen op Myngle lopen van basis Engels tot Hindi. Wellicht ook handig voor alle bloggers en sociale media gebruikers met veel internationale contacten.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Ziet er gaaf uit. Zal de lessen binnenkort doorlopen, want ik heb nog wel last van een paar taalobstakels :)

    Overigens lijkt de website "te zwaar" te zijn voor mijn Macbook 2Ghz met 2GB geheugen? Kan de video's niet normaal bekijken. Ligt niet aan mijn verbinding, die is 20mbps.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.