Web Trend Map van IA nummer 4

Web Trend Map van IA nummer 4

{title}

De Web Trend Map 2007 stond me nog scherp op het netvlies toen ik gisteren op de allernieuwste versie van dit ‘kunstwerk’ van IA stuitte. De editie van 2007 heb ik destijds afgedrukt; ik was van plan hem in te lijsten. Dat is er nooit van gekomen. Maar nu is de tijd om het recht te trekken, want de nieuwe editie is nu dus uit (in beta). Hier op Flickr te downloaden in alle formaten die je wilt. Klein. Groot. Poster. Bekijk ook zeker even de reacties onderaan de foto: alle feedback is verwerkt, er zijn 200.000 views en bijna 700 bestellingen van de poster.


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Dit is nog maar de beta versie he. Als je de comments op de blog leest zitten er nog een aantal missers in, ik geloof dat ze volgende week met de definitieve versie komen :)

  Misschien verstandig om dus nog heel eventjes te wachten met afdrukken tot de foutjes er zijn uit gehaald.

  geplaatst op
 • @Matthijs: Volgens mij hebben ze de foutjes er juist uit gehaald, toch?

  UPDATE2: Lots of feedback from all sorts of places. I hope we didn't miss too many inputs this time. Keep on commenting, please. Three days to go.
  ============================================ ===========

  Ps: In the mean time it's been also featured by Daringfireball, Zeldman, Techmeme, Boingboing, Swissmiss, Fubiz, Globo, TechCrunch Japan, TechCrunch France, Metafilter, NotCot, The Next Web, Electricpig, FastCompany and many others. Server holds bravely thanks to flickr (almost 200,000 x 2.6MB). 700 poster reservations are in, 671, to be precise.

  geplaatst op
 • Gave trend map, eens kijken of deze groot afgedrukt kan worden!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.