The Days after TNW 09: Speech Job Cohen

The Days after TNW 09: Speech Job Cohen

Tijdens de ontvangst van de sprekers op de vooravond van The Next Web stond Job Cohen opeens in de kamer. Cohen was niet te beroerd om even wat citymarketing, in de vorm van een Amsterdamse geschiedenisles, voor te schotelen aan zijn publiek. Maar hij was er. Cohen hecht, dat is geen geheim, veel waarde aan mediacreativiteit. Helemaal in combinatie met Amsterdam.

Een minuut lang, ging de opwinding door de hele kamer, want voor alle Amerikanen was het erg heftig dat ‘the mayor of Amsterdam’ binnen was. Zelf ben ik overigens geen voorstander van ‘door iemand anders geschreven voorgedragen speeches’, maar het gebeuren in het geheel was toch erg speciaal.


Programma’s volgen van Blue Shots kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Guru's, geweldig programma :)

  geplaatst op
 • Een 'major' is een overtreffende trap; hééél groot.
  Een 'mayor' is een burgemeester...

  geplaatst op
 • @johan: .....foutje :) fixed.

  geplaatst op
 • Eerlijk is eerlijk, het is toch wel heel stoer als de burgermeester van Amsterdam naar je huis komt voor een toespraak in je woonkamer!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.