3 miljoen inschrijvingen op Relatieplanet

3 miljoen inschrijvingen op Relatieplanet

{title}Online datingsite Relatieplanet.nl heeft gisteravond haar 3 miljoenste inschrijving genoteerd. ‘De populaire datingsite, die zich uitsluitend richt op Nederland en de Nederlandstalige zuiderburen, heeft dit aantal weten te bereiken in minder dan 7 jaar tijd, wat neer komt op een dagelijkse toestroom van gemiddeld 1.200 inschrijvingen per dag,’ meldt TMN trots in het persbericht.

‘Hoewel de samenstelling van de groep singles van dag tot dag wisselt geven de getallen wel aan hoe verweven Relatieplanet is geworden in het leven van Nederlandstalige singles,’ zegt Tjeerd Korenstra van Relatieplanet. In het eerste kwartaal van 2008 behoorde Relatieplanet tot de top 5 van meest bezochte websites van Nederland (bron: Multiscope). Een maand geleden haalde Relatieplanet een nieuw recordbezoek met maar liefst 30.000 leden die tegelijkertijd online waren.


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Hmmm...erg goed gedaan dan...1200 inschrijvingen per dag....lekker hoor!

  Maar ik snap zelf niet helemaal waarom mensen zoveel betalen voor een datingsite. Kan iemand mij dat uitleggen?
  Je kunt btw ook daten op hyves of facebook (dat is gratis, maar weer niet anoniem)

  Voor gratis/anonieme datingsites zijn er ook voldoende alternatieven waarin groei lijkt te zitten:
  bijvoorbeeld:

  - Lymic
  - Floxtar

  geplaatst op
 • Meike, je hebt helemaal gelijk.Kijk ook eens op de startpagina van Nederland voor kika.

  geplaatst op
 • Er zijn tegenwoordig meer (gratis) opties, dat is zeker waar. Maar een paar jaar geleden had je alleen one-hello, parship, lexa en relatie planet, als serieus platform. Die sociale mediasites als Hyves, Facebook etc waren pas in opkomst. Daarom is natuurlijk die groei ontstaan.

  Het aantal profielen heb ik sterke vraagtekens bij: je kunt een profiel niet weghalen, alleen onder water zetten...dus er zijn wellicht 3.000.000. mensen langs geweest ( wat op zichzelf best wel een erg goede prestatie is hoor!) maar die zijn niet allemaal meer actief en dus zichtbaar.

  Ik heb zelf erg goede ervaringen gehad met relatie planet en na mijn scheiding een wereld tijd gehad. Via relatie planet mijn huidige vrouw ontmoet en nu dus weer een ander soort "wereldtijd"...:-)

  geplaatst op
 • Wat mij betreft een van de grotere Nederlandse internet-succesverhalen. Onvoorstelbaar groot en knap neergezet qua proces, veiligheid, usability, etc.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.