Martijn Aslander over bookhacking op InCTformatie 2009

Martijn Aslander over bookhacking op InCTformatie 2009

Henk-Jan Winkeldermaat (Punkmedia) was vorige week woensdag aanwezig op InCTformatie, in het Spant in Bussum. Winkeldermaat filmde ongeveer alles, waaronder bovenstaande lezing over bookhacking van Martijn Aslander (zie ook: ‘Martijn Aslander over uitgeven 2.0 in een nieuwe economie’).

Winkeldermaat schrijft: ‘Binnen 20 minuten weet hij de zaal te overtuigen dat het slimmer werken als lifehacker ook vertaald kan worden naar de uitgeefbranche: een boek laat je gratis downloaden via internet in de wetenschap dat als het boek je bevalt je ‘m ofwel voor jezelf gaat aanschaffen of in tienvoud aan vrienden of familie cadeau kan doen. Bookhacking en waardebepaling achteraf, met onder meer deze onderwerpen weet Martijn Aslander de zaal te vermaken, wakker te schudden en mee te nemen in een slimmere wereld.’

Zie ook: Uitgeven.nu.


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.