Next Night 6: Welcome to Amsterdam

Next Night 6: Welcome to Amsterdam

{title}Morgen presenteert Generation Next, de vereniging voor studenten en young professionals in de interactieve media, haar zesde Next Night met als thema “Welcome to Amsterdam”. Steeds vaker zien we dat toonaangevend interactieve bureaus voor Amsterdam kiezen om hun netwerk uit te breiden. Zo mochten wij het afgelopen jaar bureaus zoals Taxi, Sid Lee, Perfect Fools, De Construct en These Days in Amsterdam verwelkomen. Waarom kiezen deze bureaus nou juist voor Amsterdam? Hun komst legt de lat hoog voor de omringende (en lokale) bureaus. En ze helpen mee om de ambities van Amsterdam te realiseren en de creatieve hotspot van Europa te worden.

Programma

We zijn heel blij dat we drie internationale top bureaus hebben weten te strikken voor deze avond. We zullen de avond aftrappen Perfect Fools, bekend van hun award winnende werk voor o.a. H&M, K-Space, Mentos Kisscam en Survivors Interactive. Daarnaast zal het van oorsprong Belgische These Days uit Antwerpen ook acte de presence geven op deze avond. Bekijk hun indrukwekkende showreel of het werk wat zij hebben gemaakt voor Pioneer, Nokia Jealous Computers, Tele Atlas en Project 7:7 (ook een FWA site of the Day). De avond wordt afgesloten door onze eigen nationale trots Achtung! die de Nederlandse eer op internationaal niveau hooghouden. Zij pakte recentelijk weer twee Webby Awards in NYC en hun werk voor O’Neill, Flexa en Volkswagen werd ook beloond met een FWA site of the day. Deze internationale bureaus zullen hun beste en meest innovatieve werk showcasen en vertellen waarom zij nou juist voor Amsterdam hebben gekozen. Natuurlijk wordt de avond ook deze keer weer afgesloten met onze altijd gezellige borrel. Kortom: het beloofd weer een mooie avond te worden!

Tijd en locatie

De avond vindt plaats op dinsdag 26 mei en gaat om 19.30 uur van start. De locatie is het inmiddels welbekende Pakhuis de Zwijger. Toegang is gratis voor Generation Next leden en aanmelden kan via de site. Er zijn maar 100 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Vol is vol! Ben je nog geen lid? Schrijf je dan snel in! Als je op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws over de Next Night, volg ons dan op Twitter!


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Leuk, had me al ingeschreven voor de eerste datum, ben er vanavond bij in Amsterdam. Ben erg benieuwd naar het thema, ondanks mijn Rotterdamse afkomst ;-)

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.