Viral Friday: Ken Block Gymkhana Two

Viral Friday: Ken Block Gymkhana Two
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor de Ken Block met Gymkhana Two. Ken Block, de man achter DC Shoes, weet de onbekende racesport Gymkhana met succes onder de aandacht van het publiek te brengen. Op plek 2, The Portobello Mushroom Burger. De populaire YouTube gebruikers Nigahaga en Smosh bedachten hun eigen Carl's Jr. Portobello Mushroom Burger commercial. DEADLINE Post-It Stop Motion maakt de top 3 deze week compleet. De Taiwanese Bang-Yao Liu maakte een eerbetoon in stop-motion vorm aan de grote worsteling met een deadline.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.