Viral Friday: Bare Essentials Of Safety

Viral Friday: Bare Essentials Of Safety
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Bare Essentials Of Safety. Altijd gedacht dat de veiligheidsinstructies in vliegtuigen saai zijn? Nu niet meer! Op hun binnenlandse vluchten laat Air New Zealand een nieuwe video zien waarin enkele stewards en stewardessen de passagiers de instructies uitleggen in gebody-painte outfits. Op plek 2, Evian Roller Babies. Evian, het wereldberoemde Franse merk mineraalwater heeft een nieuwe viral gelanceerd met babies en rolschaatsen. Fireworks By PES maakt de top 3 deze week compleet. PES heeft een nieuwe stopmotion film gemaakt: Fireworks. De video werd op 1 juli op YouTube gepost, vlak voor één van de grotere vuurwerkspectakels in Amerika, 4th of July.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.