Marketingfacts vernieuwt opleidingen M! Academy

Marketingfacts vernieuwt opleidingen M! Academy

{title}Sinds 2005 hebben we hier op Marketingfacts een opleidingprogramma: M! Academy. Het programma, destijds opgezet door Maritza Fellinger samen met Marco Derksen, is nu volledig vernieuwd. We hebben een cursusaanbod dat beter aansluit op het Marketingfacts Jaarboek, we gaan in kleine setting masterclasses geven, gecoördineerd door Marco. De tien basiscursussen samen vormen één pakket, dat een M! Academy Certificaat oplevert. De cursussen voor dit najaar staan nu online; de inschrijving is geopend. Op maandag 21 september trappen we af met inleiding online marketing door Ewout Wolff en Michiel van de Watering.

Dinsdag 27 oktober geven Yuri van Geest en Martijn Pannevis Mobile Marketing, Woensdag 18 november zullen Marco Derksen en Lode Broekman de cursus Social Networks en Community Marketing voor hun rekening nemen, dinsdag 15 december vindt de cursus Zoekmachinemarketing plaats met docenten Wolter Tjeenk Willink en Lisa Dijkstra-Klok. Data voor het programma van 2010 volgen binnenkort. Neem voor voor vragen/opmerkingen contact op met matthijs[at]marketingfacts.nl.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.