Intuit koopt personal finance startup Mint voor 170 miljoen USD cash

Intuit koopt personal finance startup Mint voor 170 miljoen USD cash

{title}“Every single VC told me I would fail because no one would trust a startup with their financial info.” Uiteindelijk schoot niet iedere VC (Venture Capitalist) het verhaal van Aaron Patzer, de oprichter van Mint.com, volledig af. Deze week werd bekend dat de personal finance startup is verkocht aan Intuit.com, dat Mint.com zag als een van zijn grootste concurrenten. Mint.com is een gratis webtool die mensen helpt om hun persoonlijke inkomsten en uitgaven in de gaten te houden.

De manier waarop de overname tot stand is gekomen is een interessante: Intuit probeerde Mint.com eerst eronder te krijgen. Toen dat niet lukte hebben ze bedrijf van nog geen twee jaar oud gekocht (lees: ‘In Buying Mint, Intuit Looks to Revitalize’). Lees ook het verhaal van oprichter Patzer zelf op zijn blog: ‘Why Mint.com + Intuit is a Big Idea’. Heel benieuwd of onze vaderlandse personal finance startup Yunoo ook deze ontwikkeling gaat doormaken…


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.