Viral Friday: Ken Block’s Trax STI Car

Viral Friday: Ken Block’s Trax STI Car
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Ken Block's Trax STI Car. Ken Block is geen onbekende meer in Viral Friday en de succesvolle video's om Ken, DC Shoes, Subaru, Monster en zijn andere sponsors te promoten blijven maar komen. Op plek 2, Google Maps Navigation. Google's mobiele telefoon OS Android wordt steeds populairder en nu laat Google weten gratis navigatie software uit te brengen. Motorola DROID: Stealth Commercial maakt de top 3 deze week compleet. Sinds de release van Motorola's DROID telefoon middels de Droid Does campagne is er veel buzz ontstaan over de smartphone met Google Android 2.0.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.