Waar draait het om in de marketingwereld? 70 meningen gebundeld door Seth Godin.

Waar draait het om in de marketingwereld? 70 meningen gebundeld door Seth Godin.

{title}

Seth Godin vroeg 70 prominenten in de marketingwereld om hun mening en bundelde deze tot deze gratis pdf (1 MB). Interessante onderwerpen aangesneden, door voornamelijk mannen zoals Dan Roam, Jason Fried en Merlin Mann.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Ben zelf een fan van de 'essentie op 1 a4tje'. Elke Mar, Com en MarCom-medewerker zou deze op zijn LCDmonitor moeten plakken. We kunnen blerren dat de marketing anders moet, daar waar de essentie van marketing niet wezenlijk is veranderd. Het gaat om een gedachtegoed van innovatie, lef, ambitie, het creëren van (markt)kansen en een positieve blik die percepties zowel intern als op de markt doet veranderen.

    Dus niet: 'hoe je Twitter kunt inzetten voor je bedrijf', wel: 'de MarCom-afdeling en de rest van de organisatie klaarstomen voor een vergaande dialoog met de crowd'.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.