Blue Shots TV: Marktplaats Media

Blue Shots TV: Marktplaats Media

Blue Shots TV is er even tussenuit geweest; de kalkoen had ook aandacht nodig, maar vanaf deze week zijn we weer terug met onze wekelijkse posting met een highlight uit de reeks programma’s die we maken. In deze posting nog even een terugblik naar een mijnsinziens interessant event waar Blue Shots eind vorig jaar aanwezig was; Het Marktplaats Media Event 2009.

Hierboven een interview dat we hielden met commercieel directeur Kiliaan Toorenaar van Marktplaats, waarin hij uitleg geeft over zijn doelstellingen met Marktplaats Media:
“Kom als adverteerder niet tegenover ons zitten, maar kom samen met je media en creatief bureau naast ons zitten om samen een zinvolle propositie te maken. Denk niet, ik wil een boodschap zenden naar heel Nederland dus ook op Marktplaats.”

Op het event spraken diverse gasten en een groot aantal mochten we interviewen. Alfred Levi hield een gepassioneerd betoog over wat hij noemt ‘Clevertising’, ik sprak met Eduard Blacquière (Outrider) en Roy Huiskes (Jaludo) over het Admarkt Mini systeem van Marktplaats, Reineke Reitsma (Forrester) over de mindset van consumenten en de effectiviteit van reclame en, beetje off topic, maar een persoonlijk hoogtepunt voor mij was ook de frisse ontmoeting met sportheldin Marcelien de Koning.

Je vindt alle interviews op Blue Shots TV en op het YouTube Channel van Marktplaats Media.

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Jeezuss wat een tweedehands nieuws. Dit event was na de zomer vorig jaar!

    geplaatst op
  • @bram: Het event was 12 november, da's inderdaad na de zomer, maar zoals ik zeg in de posting, blik ik nog een keer terug naar eind vorig jaar. Vind het materiaal waar ik naar verwijs interessant en relevant.
    Tis geen hot news, there you're right.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.