Viral competitie: Cosmox.nl tegen de rest

Viral competitie: Cosmox.nl tegen de rest

Met Brandfighters (zie ook: “Brandfighters en Heineken: Top 3 opvolgers Walking Fridge”) hebben we onlangs weer een viral competitie georganiseerd en dit keer voor het merk Cosmox.nl, de webshop voor boeken, muziek, film en games. Aan de Brandfighters community (met meer dan 800 jonge filmmakers) werd gevraagd om een video te maken waarbij de onderscheidende factor van Cosmox, ‘altijd alles gratis bezorgd’, werd afgezet tegen het onderscheidend karakter van haar concurrenten. Hieronder de top 3 video’s:

1) Bizarre onthulling

2) De Bolle.com

3) Kabouter Henk

Ik ben benieuwd wat jullie van de filmpjes vinden!


DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Da's nog knap lastig he, kabouter Wesley nadoen?

  Verder: het concept van #1 vond ik wel aardig, maar het duurt wat lang. #2 gaat wat sneller, alleen is die weer wat minder spannend en wat voorspelbaar.

  Bonusvraag: geloven mensen wel in gratis bezorgen? Alleen de zon bezorgd zichzelf gratis, nietwaar?

  geplaatst op
 • @Inge Janse: "Da's nog knap lastig he, kabouter Wesley nadoen? " En toch moest ik lachen, dus dat is alvast een van drie G's die goed zit ;)

  Verder leuk, JP, mooie eerste post. Kwaliteit van de video's varieert natuurlijk altijd, maar volgens mij wel okeeje winnaars!

  geplaatst op
 • @ Matthijs: smaken verschillen. D-t-fouten niet trouwens. Kun je daarom mijn 'bezorgd' veranderen in 'bezorgt'? Erg bezorgd zal de zon namelijk niet over zichzelf zijn :)

  geplaatst op
 • @ Inge thanks voor je inhoudelijke reactie!

  @ Matthijs thanks voor het complimentje. Hopelijk gaan er nog vele mooie komen.

  geplaatst op
 • Allemaal knap gemaakt, je ziet dat er veel werk in zit. Ik vind ze nog niet top, zou er zelf niet 1 kiezen om mee te gaan adverteren, maar het begin is er.

  Erg leuk idee, zo'n viralcompetitie. Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat ze dan voor Vaya.nl zouden kunnen doen...:-)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.