comScore Videometrix: 50 procent meer YouTube filmpjes

comScore Videometrix: 50 procent meer YouTube filmpjes

Met online tuesday van afgelopen dinsdag nog vers in het geheugen: uit de comScore video metrix (gemeten januari 2010) blijkt dat in de VS 173 miljoen internetgebruikers online video hebben bekeken. YouTube, de grote marktleider, mocht een plus in het aantal bekeken filmpjes per gebruiker noteren van 50 procent: gemiddeld werden 93 filmpjes per gebruiker per maand bekeken. In totaal werden 32,4 miljard filmpjes bekeken in januari. YouTube (99 procent) staat bovenaan, daarna volgt Hulu met 2,8 procent:

Hieronder de verdeling van het aantal bekeken video’s naar platform. Ook hier domineert YouTube volledig de online videomarkt in de VS.

 


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

 • Gerelateerde informatie: de lancering van een nieuwe Cisco router: Nieuws »Cisco prijst snelle, slimme router aan Cisco prijst snelle, slimme router aan-Cisco onthult een snellere core-router voor internet providers. Dit moet netwerken ontlasten, consumenten snellere verbindingen opleveren en 'video networking' mogelijk maken.

  De van tevoren enorm gehypete aankondiging van Cisco komt neer op de onthulling van de CRS-3 core-router. Dat netwerkapparaat haalt een doorvoersnelheid van maximaal 322 Terabit per seconde, wat volgens Cisco-ceo John Chambers 12 keer zo snel is als het beste van de concurrentie.

  http://webwereld.nl/nieuws/65396/cisco-prijst-snelle--slimme-router-aan.html

  geplaatst op
 • Misschien even een aanpassing op je artikel.
  Er staat dat YouTube bovenaan staat met 99%, 2e is Hulu.

  Volgens de cijfers staan Google sites bovenaan met 39,5%. Hier valt YouTube en ook Google Video onder.

  Misschien dat dit aangepast kan worden.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.