iPad unboxing: ik ben verkocht!

iPad unboxing: ik ben verkocht!

Ok, de iPad heeft geen camera, geen usb, geen flash, geen multitasking dus? Conclusie na 3 uur testen: het is een prachtig apparaat en een genot om mee te spelen. Elegant, soepel en verleidelijk. Men geeft er echter zijn telefoon en laptop niet voor op denk ik dus het is een prachtig tablet erbij wat de markt enigzins beperkt maar genoeg voor 5 miljoen verkopen in 2010 (na 300.000 verkochte iPad’s dit weekend).

Hierbij een review van mezelf, PcMagazine, Macweek etc. Ook eenstudie van Sanoma hoe Auto eruit zou kunnen zien op iPad (zie ook interview van Joris van Heukelom).


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Een van de betere recensies van de iPad die ik ben tegengekomen is de recensie door Frans Nauta.

  geplaatst op
 • Die enige recensie die er toe doet; http://www.youtube.com/watch?v=lAl28d6tbko&feature=player_embedded

  Meer hoef ik niet over dat apparaat te horen/zien :)

  geplaatst op
 • Erg goede review!
  Ik heb 'm zelf ook. Erg goed apparaat deze iPad. Ik weet dat er veel mensen kritiek hebben om het kritiek hebben maar net zoals de iphone, het internet, de GSM en de DVD zak dit ook een succes worden.
  Voor genoemde lijstje werd door dezelfde mensen die de iPad niet zien zitten ook afgezeikt.
  We zullen zien over twee jaar...
  Leuk linkje: http://www.marketingfacts.nl/berichten/20070110_valt_apple_te_ver_van_de_boom/

  geplaatst op
 • Think, hoezo afzeiken gozert "Een werkelijk prachtig product maar wordt het een succes?" Klinkt niet echt als afzeiken toch? Maar eh.. wanneer kom jij is uit de kast anoniempje?

  geplaatst op
 • Mooi apparaat inderdaad, ik ben al een tijdje verkocht! Hoop het binnen afzienbare tijd aan te schaffen. Alleen de vergelijking met eReaders is in mijn ogen krom. Apples met peren! Ik ben een trotse Kindle 2 eigenaar en zal dat ook wel blijven met een iPad erbij. De ene voor connected en multimedia activities: social networking, browsen, video, muziek en de ander puur voor het lezen.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.