Konininginnedag 2010 op Flickr

Konininginnedag 2010 op Flickr

In 2005 merkte Frank Meeuwsen al op dat Koninginnedag en Queensdag rond de dagen van Koninginnedag populaire tags zijn op de fotosite Flickr.com. Sindsdien volgen we hier op Marketingfacts jaarlijks de ontwikkeling van de foto’s over Koninginnedag op Flickr en hebben we cijfers van 2006, 2007, 2008 en 2009.

Ook dit jaar volgen we weer het aantal foto’s met de tag Koninginnenacht, Konininginnedag en Queensday. Op dit moment staan de tellers op resp. 1.910 (vorig jaar 1.138), 35.900 (vorig jaar 26.755) en 34.540 (vorig jaar 24.683). Wie doet een gok naar het aantal na morgen?


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Ik gok trouwens zelf op resp. 2.500, 45.000 en 40.000 (minder buitenlandse toeristen dit jaar ;-). Alhoewel ik vrees dat het weer wel eens een sterk negatief effect kan hebben op het aantal foto's dit jaar!

  geplaatst op
 • Met StupeFlix.tv kan je ook een leuke slideshow maken aka Flickr/twitter mashup:
  http://stupeflix.tv/queensday/

  geplaatst op
 • Heb trouwens gelijk ook maar een marketingfacts channel gemaakt: http://stupeflix.tv/marketingfacts/

  geplaatst op
 • Vergeet ook niet om de tag "Koninginnenach" te checken (zonder T dus). De Haagse Koninginnenach trok ook dit jaar weer aardig wat bezoekers ondanks de stortbuien!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.