Muziekdienst Spotify vanaf 18 mei in Nederland

Muziekdienst Spotify vanaf 18 mei in Nederland

Spotify lijkt de hordes met labels en rechtenorganisatie Buma/Stemra overwonnen te hebben. Vanaf 18 mei zal de muziekdienst beschikbaar zijn voor de Nederlandse markt. “We zijn met de laatste stukjes van de puzzel bezig, maar in feite is alles rond voor de lancering op 18 mei”, aldus Tobias Edström, manager Spotify Nederland, tegenover muzieksite 3voor12. Nederland wordt hiermee het zevende land waar de Zweedse muziekdienst beschikbaar is. De Amerikaanse markt wacht nog steeds ongeduldig tot Spotify wordt gelanceerd.

Eerder werd op Marketingfacts al samengevat wat Spotify zo’n opvallende speler maakt. Met Spotify kan er via zowel desktop als mobiele applicaties gratis en legaal een groot aanbod van muziek on-demand worden afgespeeld. Wie van de reclameboodschappen af wil kan een premium account nemen. Sinds deze maand kan muziek ook makkelijk via sociale netwerken gedeeld worden.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.