YouTube serveert dagelijks 2 miljard video’s

YouTube serveert dagelijks 2 miljard video’s

Ook na de vijfde verjaardag van YouTube blijft de explosieve groei van de videodienst aanhouden. YouTube heeft aangekondigd dat er weer een record is gebroken en er dagelijks meer dan 2 miljard video’s worden bekeken. Dat is weer een statistiek voor in de YouTube prijzenkast waar ook al ‘24 uur aan video uploads iedere minuut’ en ‘gemiddeld bezoeksduur van 15 minuten’ in stond. Hieronder een prachtige infographic:

De dagelijks 2 miljard bekeken video’s gebruikt Google als onderdeel van de ‘Mijn YouTube Verhaal’ campagne welke opgezet is rond het vijf jarig bestaan van YouTube. Het doel hiervan is het verzamelen van verhalen hoe YouTube de levens van bezoekers heeft geraakt die uiteindelijk gebruikt kunnen worden door documentairemaker Stephen Higgins die een compilatie overzicht van deze video’s gaat maken. Benieuwd naar wat YouTube nog meer bereikt de afgelopen 5 jaar? Sla er dan eens de onderstaande infographic op na.

Tevens verschenen op Zoomz


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.