M! Toolbox vernieuwd

M! Toolbox vernieuwd

Deze week is de M! Toolbox omgeving vernieuwd. In de M! Toolbox omgeving staan verschillende nuttige gereedschappen voor de online marketeer overzichtelijk bij elkaar. In het verleden hadden we hier alleen de bannerprijzen, de mediabestedingen en het mediabereik overzichtelijk bij elkaar staan. De toolbox moet uiteindelijk een overzicht worden waarin marketeers informatie en toegang krijgen over gratis en betaalde tools voor online marketing. De eerste partij die betaalde tools via ons platform onder de aandacht brengt is Mobillion met:

Uiteindelijk willen we met de M! Toolbox leads genereren, tools verzamelen en een handige overzichtsfunctie bieden voor iedereen die in de praktijk met online marketing te maken heeft, professioneel of student. We maken zelf een selectie van tools die we op de M! Toolbox omgeving zetten, uiteraard is iedereen welkom om tools aan te dragen.

Bron afbeelding: http://frugaltheme.com/wp-content/uploads/2010/01/online-business-toolbox.jpg" title="Frugaltheme">Frugaltheme


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.