‘Erotiek is mijn passie en mijn business’

‘Erotiek is mijn passie en mijn business’

Ik sprak met Rebecca van der Wurff, oprichter en eigenaar van Pleasurements, webshop voor ‘verfijnde erotiek, zelfbewuste lingerie en privé-accessoires.’ Van der Wurff was ontevreden met het huidige aanbod. Ze startte in mei 2010 met ambitieuze doelstellingen: marktleider zijn in 2012. Zodra banken het woord erotiek of lingerie lezen, willen ze niet meedoen. Rebecca heeft de hele investering zelf gefinancierd. Niet slecht voor een 24-jarige studente (Hogeschool voor Economische Studies Amsterdam (HES). Hoe is dat proces gegaan? Waar is zij tegenaan gelopen? Wat ging goed? Wat ging er mis? Hoe loopt het nu? Hoe bouwt zij haar klantenkring uitt? Een letterlijk en figuurlijk kijkje in de keuken van een jonge ondernemer in de erotiek die haar droom waarmaakt.


Elke week presenteert ACE.TV een succesvolle en inspirerende ondernemer, die zijn/haar hun opleiding aan een Amsterdamse hogeschool/ universiteit (UvA, Vu, HvA, INHolland) heeft gevolgd. ACE.TV biedt inzicht in de ups en downs van ondernemerschap, en geeft tips, aanbevelingen en inspiratie. ACE.TV wordt geproduceerd door Talk&Do.TV.


DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Ik denk dat ze een goede niche gevonden heeft en deze met deze prachtige fotografie goed gaat bedienen. Ik zou Rebecca wel adviseren om Nederlandstalige teksten te gebruiken in paginatitels, kopteksten en url`s etc.Zoekmachine marketing is nou eenmaal een zeer winstgevend marketingkanaal, mits goed ingezet.

  Daarnaast is het ook verstandig om te werken met de canonical tag i.v.m. duplicate content.

  Daarnaast wens ik Rebecca veel succes met haar onderneming!

  geplaatst op
 • 'was ontevreden met het huidige aanbod'. sja.

  Porno verkoopt altijd wel

  geplaatst op
 • Leuk en inspirerend interview. Altijd goed om te zien dat er jonge mensen zijn die hun passie volgen en durven te gaan voor het ondernemerschap. Rebecca heel veel succes!

  Wel nog een paar vragen/opmerkingen:
  - welke lessen heb jij geleerd van Zappos.com en ga je gebruiken in je eigen onderneming?
  - wat zijn voor jou goede voorbeelden van online fashionshops in Nederland?

  geplaatst op
 • Fantastisch interview! Met haar attitude kan het gewoon niet fout gaan.. Ook al ben ik een man, ik vind het een steengoed concept! Die situatie van dromen naar realisatie is erg herkenbaar, dit heeft mij weer nieuwe inspiratie (en vooral motivatie) gegeven. Bedankt en succes!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.