SlideshareReview (95): Trends, trends, trends

SlideshareReview (95): Trends, trends, trends

Trends: je gelooft erin, of niet. De wereld zit vol met mensen die beweren beter dan anderen te weten wat er komen gaat. Zij watchen trends. Zij zien de toekomst.
Deze presentatie van Bob van Leeuwen is recht voor zijn raap. Ik behoor zelf tot de non-believers, maar deze presentatie biedt af en toe leuke denkbeelden. Van Leeuwen schetst de tijdgeest die volgens hem onder andere tot minder privatisering leidt. Daarmee is duidelijk dat de presentatie alweer een paar maanden oud is. Want Rutte en minder privatisering???

Trendpresentatie 2010De presentatie zit gelikt in elkaar, maar begint en eindigt nogal abrupt: een lege sheet om mee te starten. En aan het eind geen afsluitende sheet.
Opvallend zijn de algemene consumententrends die Van Leeuwen als tijdgeest ziet: het einde van de bonus-cultuur, minder ik-tijdperk, minder privatisering en meer het Rijnlandse model.

 


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Leuke preso van mijnheer van Leeuwen!

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.