Traffic4u lanceert online management systeem bGenius

Traffic4u lanceert online management systeem bGenius

Online marketing bureau Traffic4u (trouwe partner van Marketingfacts) lanceert vandaag het online management systeem bGenius. bGenius maakt het, zo meldt het persbericht, mogelijk om campagnes in verschillende zoekmachines te managen in één systeem. De technologie, ontwikkeld voor klanten van Traffic4u, is nu beschikbaar voor alle online adverteerders. Traffic4u heeft besloten de technologie (voorheen TrafficSAM genoemd), volledig los te trekken van het moederbedrijf. Gert-Jan Munneke, oprichter/CEO Traffic4u:

“bGenius staat helemaal los van de consultancy en diensten die wij aanbieden bij Traffic4u. De technologie kan door iedere adverteerder gebruikt worden. Ook als ze samenwerkt met een ander online marketing bureau.”

Uitleg bGenius

Uit de omschrijving die Traffic4u zelf geeft: “bGenius biedt online marketeers de mogelijkheid campagnes in verschillende zoekmachines in één systeem te optimaliseren en te managen. Daarnaast heeft bGenius een koppeling met de Back Office en het Web Analytics account, waardoor aangestuurd kan worden op marge en aanvullende KPI’s. Het eindeloos analyseren van spreadsheets behoort tot het verleden. Alle data kan op zeer effectieve en efficiënte wijze gefilterd worden. De tijd die wordt bespaard kan gebruikt worden voor strategisch campagnemanagement. Ook de mogelijkheid om dynamisch te adverteren levert een enorme tijdwinst op.”


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Gefeliciteerd met de 'Brand' introductie!

    geplaatst op
  • @Mark: Dank!

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.