Susan Smit openhartig over Ebooks, Sony Internet tv en 3D Gaming

Susan Smit openhartig over Ebooks, Sony Internet tv en 3D Gaming
, Innovader
@vincente

Sony vertelde in de najaars persconferentie hét gadget nieuws van 2010 - 2011. Natuurlijk was er veel 3D-nieuws, daarom hieronder een interview met een gamer. Verder de nieuwe versie van de eBooks (100k verkocht in 1 jaar waarvan 50% Sony). Susan Smit verteld over haar ervaringen met ebooks, de businessmodellen, piraterij en haar conservatieve collega’s. Verder nieuwe prosumer camera’s waar video en foto’s volkomen door elkaar heen lopen. En een update van internet TV met achtergrond info over Google tv waar Sony mee gaat komen.

Susan Smit over piraterij, prosumer camera’s met foto en video door elkaar en een update over internet tv.


DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • "Susan Smit verteld"?

    geplaatst op
  • Voor meer info over het speelveld bij het uitgeven van e-books, hier een zeer uitgebreid artikel: http://www.newyorker.com/reporting/2010/04/26/100426fa_fact_auletta

    Van verschillende kanten worden de kansen/bedreigingen belicht, oa. de pricing strategie voor e-books en spelers als amazon/apple/google die aan tafel komen bij de publishers. Het is even wat leeswerk, maar wel erg informatief.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.