Content sharing: Mobilyz blogt in Gadget rubriek Marketingfacts

Content sharing: Mobilyz blogt in Gadget rubriek Marketingfacts

Mobilyz, bij velen van jullie waarschijnlijk bekend als de betere community rondom mobile devices (vroeger onder de naam Pocketinfo), start vanaf volgende week met een wekelijkse blogpost in de rubriek Gadgets op Marketingfacts. In deze rubriek zullen we elke woensdag een review schrijven van hardware, software, apps, events en nog veel meer. Daarbij kan je denken aan bijvoorbeeld de nieuwste tablets, mobiele toepassingen, maar ook marketingsoftware en monitoringtools worden behandeld. Met een beetje geluk valt er af en toe nog wat te winnen….....

Wij gaan er vanuit met deze reviews de early adopters en savvy gadget addicts op Marketingfacts te bereiken. Naast een productreview waarin de specificaties van het product worden besproken wordt er ook gekeken naar topics die dichter bij Marketingfacts staan. Bijvoorbeeld hoe de online / offline marketingcampagne rondom het product in elkaar steekt of welk effect dit product heeft op de conversatie tussen consumenten onderling of consument en bedrijf. Het is daarom ook een bewuste keuze om verder te kijken dan de ‘standaard’ gadgets en ons ook te verdiepen in tools, productevents en meer.

Adfactor die beide blogs van relevante advertising voorziet heeft Mobilyz en Marketingfacts bij elkaar gebracht. Phileas Fox, directeur en mede-oprichter van Adfactor motiveert zijn keuze:

“Ik zie toekomst in het doorplaatsen van onafhankelijk geproduceerde content naar andere omgevingen met relevant umfeld en/of bereik. Mobilyz’ content naar Marketingfacts is daar een goed voorbeeld van. Zowel doelgroep (tech / internet savvy) als omgeving (innovatief) sluiten perfect aan, daarom heb ik beide partijen bij elkaar gebracht. We verlengen hiermee het online PR-kanaal van adverteerders en het biedt kansen op het terrein van advertising en e-commerce.”

Volgende week verschijnt het eerste artikel, we zijn benieuwd wat jullie ervan vinden!


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Leuk om hier mee van start te gaan......er komen zeker in de komende maanden veel leuke "gadgets" aan en we delen graag onze ervaringen en horen graag wat jullie van al die kleine technologische wondertjes vinden.

  Roel
  Mobilyz.com

  geplaatst op
 • Leuk! Scheelt weer een website om te bezoeken ;-)

  Ik hoop alleen wel met een iets andere insteek dan op Mobilyz zelf: MARKETING van gadget 34/35 hier op MARKETINGfacts ipv de lancering van gadget 34/35?

  geplaatst op
 • @mdebruin de reviews op Mobilyz zijn uitgebreid, veel specs en productinformatie. Dat past ook goed bij de doelgroep van het platform. Een gedeelte (!) daarvan zal je ook in de reviews op Marketingfacts zien. Daarnaast willen we informatie bieden over bijvoorbeeld de marketingcampagne rondom het product (hoe wordt het onder de aandacht gebracht) of het aantal gebruikers van een device in Nederland/wereldwijd (bereik). Dus inderdaad een iets andere insteek.

  Als je tips hebt horen we ze natuurlijk graag.

  geplaatst op
 • Spannende ontwikkelingen, al zeg ik het zelf... ;)

  geplaatst op
 • Jazeker, laten we er wat moois van maken.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.