Brian Solis komt naar Nederland

Brian Solis komt naar Nederland
, Coopr
@josgovaart

Op maandag 13 december is Brian Solis de speciale gast tijdens het jaarlijkse PR event van Coopr. In De Unie, te Rotterdam, zal hij vanaf 19:00 uur spreken over online ontwikkelingen, social media en hoe dit PR, communicatie en marketing raakt. Het event draagt dit jaar de naam: ‘An evening with… Brian Solis’. Brian Solis is auteur van o.a. ‘Engage’ en ‘Putting the Public Back in Public Relations’.  Speciaal voor de lezers van Marketingfacts is de vroegboekkorting van €50,- met een week verlengd.

Waarom Brian Solis ?

Er zijn jaarlijks vele events met goede sprekers te boeken. Waarom zou je dan nu juist naar Brian Solis moeten luisteren? Voor mij is dat eenvoudig. Solis maakt zijn guru-status wat mij betreft dagelijks waar.  Waar sommige goeroes jarenlang met hetzelfde verhaal langs de zalen gaan, blijft Brian Solis zich vernieuwen. De meeste lezers van dit blog zullen “The Conversation Prism” kennen. Daarvan werd onlangs de derde versie gepubliceerd.
Dit jaar kwam zijn boek Engage uit. Op zijn blog briansolis.com gaf hij een mooi vervolg aan dat boek door de “Hybrid Manifesto”  te publiceren. De titel daarvan is : “The Future of Marketing, Advertising & communications”. Hij is met zijn theorie wat mij betreft de gids naar de toekomst van ons vak, of je nu marketeer of pr-professional bent.

(R)evolution: interviews met toppers

Een paar weken geleden lanceerde Brian Solis het Youtubekanaal Brian Solis TV waarop interviews met absolute toppers te zien zijn. Een van mijn favoriete interviews uit de serie tot nu toe is het interview met Charlene Li over open leiderschap. Bekijk het interview hieronder maar eens. Gelukkig heeft hij in de aflevering waar hij Scott Montyd over de social media strategie bij Ford interviewt het opschrijfboekje achterwege gelaten.

Aanmelden

Overtuigd van het feit dat jij er ook bij wil zijn de 13e? De kosten bedragen tot en met 10 november €250. Aanmelden kan door een mail te sturen aan marielouise@coopr.nl . Vermeld in die mail de code AEW10MF Meer details over “An Evening with Brian Solis” zijn te vinden op de site van Coopr.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.