Outdoor community Travelixer van start

Outdoor community Travelixer van start

Een user generated outdoor activiteiten hotspot community en gids. Dat is ongeveer in 1 lelijke zin Travelixer; de website is recent gelanceerd en moet “het elixer” zijn voor wereldwijde `hotspots` gekoppeld aan buiten activiteiten. Reizigers en avonturiers kunnen de beste locaties vinden voor hun favoriete activiteiten, kunnen hun eigen hotspot uploaden en ervaringen delen. Foto’s en video’s kunnen per hotspot worden toegevoegd, als gebruiker krijg je meer status als je actiever bent.

De site wil ook mensen aan elkaar knopen die op zoek zijn naar andere durfals om samen avonturen te beleven: in het forum kun je een “Travel Buddy reisverzoek” achterlaten voor een periode of een specifiek land. De community staat nu ongeveer op nu; er zijn al wat hotspots toegevoegd, maar dat zijn er nog niet héél veel. Verdienmodellen zijn nog niet te bespeuren, het gonst er nog niet van de activiteit.

Social media

Elke hotspot is voorzien van social media links zodat je deze kunt aanbevelen of delen met je vrienden. Video`s van outdoor ervaringen voor een specifieke hotspot kunnen makkelijk gelinked worden via YouTube. Travelixer`s favoriete video`s worden op onze eigen YouTube kanaal geplaast en de laatste nieuws updates kunnen worden gevolgd via ons Twitter profiel (@travelixer), leuk vinden kan op Facebook.

Vergelijken

Het concept komt als uit de hand gelopen hobbyproject uit de koker van ondernemers Edwin de Vries en Jorn Moraal (tevens BrandWebbing), die zelf de vergelijking trekken met KLM’s Travlr, en uiteraard het eigen product een stuk beter en overzichtelijker vinden.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.