Society 3.0 gelanceerd: Een week later

Society 3.0 gelanceerd: Een week later

Vorige week, op 11 april was het zover: de lancering van Society 3.0, het vuistdikke boek van Seats2Meet oprichter Ronald van den Hoff (@rvandenhoff). In het conservatorium van Utrecht vond de boekpresentatie plaats, met véél muziek tussendoor. Vervolgens is in Meeting Plaza Utrecht ‘The World of Society 3.0’ geopend. Een vleugel die het verhaal van Society 3.0 op verschillende manieren voor het voetlicht brengt. Henk-Jan Winkeldermaat (@punkmedia) maakte dit sfeerverslag, en de verkoopstatistieken en het aantal downloads van het boek (download hier) zijn indrukwekkend:

Vincent Ariëns meldt als communitymanager voor society3.0 per e-mail dat ze daar in Utrecht “bijna schrokken” van de cijfers na 1 week. In één week tijd is het boek al ruim 1500 keer verkocht. Daarbovenop is het boek bijna 6000 keer als PDF en 200 keer als .ePub gedownload. Ook de iPhone applicatie die op dezelfde dag als het boek gelanceerd werd zorgde voor indrukwekkende cijfers. Met 1800 aantal downloads nog steeds nummer 2 in de Apple Store (categorie boeken) na iBooks.

Presentatie tijdens IQONOMY Liquid Internet

Video op M! Bloggers Dag


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Leuke aanvulling op bovenstaande; de twitter statistics via tweetreach op de hashtag #society30 van de afgelopen week. 5.897 twitteraars hebben samen meer dan 9.200 tweets over #Society30 verstuurd en hiermee via ruim 5 miljoen impressies 489.000 mensen bereikt ;-) Zie de grafieken in de blog van Vincent Ariens

    geplaatst op
  • Mooie aanvulling, Jeroen, dank.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.