Stem op de Usability Award 2011

Stem op de Usability Award 2011

Dit jaar wordt voor de elfde maal de Usability Award uitgereikt. Eerdere winnaars zijn o.a. bol.com (2010), Wehkamp.nl (2007 én 2009), Wnf.nl (2008), Rabobank.nl (2006) en Philips.nl (2005). Het Nederlandse publiek bepaalt wat de meest gebruiksvriendelijke websites (beoordelend op navigatie, inhoud, vormgeving en gebruiksvriendelijkheid) van Nederland zijn in de categorieën e-commerce, overheid/non-profit, bedrijven sites, communities, nieuws & entertainment. Tot 13 mei kan er gestemd worden via de website www.usabilityaward.nl. De Usability Award vakjury zal uiteindelijk de vijf winnaars bestuderen en bepalen wie de overall winnaar wordt van de Usability Award 2011.

De uitslag van de Usability Award wordt bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst op 26 mei. De Usability Award is in het leven geroepen om het belang van gebruiksvriendelijkheid van websites te onderstrepen. De organisatie van de Award is in handen van marktonderzoeksbureau MetrixLab, in samenwerking met Frankwatching en professionals op het gebied van website usability binnen verschillende profit en non-profit organisaties.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.